- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Последици от ЕСКАПЕЛЕ !
Момчета и момичета това е молба към вас да се замисляте за дейсвтията си, преди да предприемате каквото и да било. СТИГА с това ескапеле, което е толкова вредно. Преди да правите секс помислете малко за последиците! Това не са бонбонки и най-вече не винаги са ефективни. По-долу ще ви копирам мнения на други жени отностно това хапче и как им е подействало. Дано осъзнаете последиците от това хапче!
Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Пих го преди 10-тина дни и ми доиде на седмия ден. Вече трети ден тече със страшна сила и вече доста се притеснявам. Обадих се на гинеколожката и тя ми предписа Метергин. Никога повече няма да пия такива гадости...изтече ми кръвчицата и ходя като замаяна 3 дни..Здравейте,
Малко късно се включвам в темата за Ескапеле, но просто иска да споделя че на мен не ми подейства. Пих хапчето 4 часа след гафа и резултатат е, че сега сам бременна в 3 месец.На мен пък ми закъснява 5ти ден и 2 положителни теста. Пих ескапеле на 13 час,ама бях овулация..Утре съм на лекар.Днес правих аборт, защото има риск за плода след прием на Ескапеле.
Правете си изводите.
Свеки е фармацефт и тя го имаше за много сигурно. Даже ми се смееше, имала съм 3 дена да мисля. Сега вече не мисли такапих ескапеле 24 часа след гафа. даже не разбрахнме има ли гаф или не, така за всеки случай. Изхлузи се презерватива, беше след като ми свърши и всякаш всичко беше ок. Сега ми закъснява вече цяла седмица и помен няма от цикълПих го след "гаф" и повече няма да повторя! Закъсня ми с 1 седмица,а през нощта преди да ми дойде получих такива болки,че раждането ми се видя песен То поне мина за половин час,а сега болките бяха цяла нощ! На другия ден ми дойде обилно, с огромни съсиреци ,повече това не го взимам,ако ще 10 деца да родя!Здравейте, и на мен ми се наложи да го пия тва хапченце миналата коледа, дойде ми 3 пъти за месец и половина както исках да ми дойде, така изведнъж се чудих кога ще спре и аз имах ужасни болки и съсиреци. Немисля повече да го ползвам определено.
На мен след ескапеле ми дойде след 35 дена,но още на следващия ден когато го пих, започнаха болки в яйчниците, главоболие, много силна отпадналост и три дни бях с температура 38 градуса..Zdraveite i az predi mesec nqkude (27.10)pih eskapele...i sled tova trqbvashe da mi doide kum 9 noemvri..a mi doide na 19 ti.Cikulut mi beshe do kum 23 ...sravnitelno normalen..i izvednuj kum 28 usetih mn silni bolki v desniq iai4nik.Boleshe me zverski...i imah leko te4enie...kum 30 ti prez noshta se subudih s bolki i vidiah 4e pak mi e doshlo...i sega oshte sum v cikul
Ами за Ескапел бих казала само едно,може да е много ефикасен,ама има толкова много странични ефекти. Пиеш го след няколко дена ти идва със страхотно кръвотечение,което незнаеш кога ще спре. За жалост тва маничко хапченце което струва 26 лв. може да ти създаде такива проблеми,цялият организам ти обарква и хормони... и ти се ебава цялата система. После това може да доведе до анемия от тази кръвозагуба,дори може да се налага кръвопреливане. Аз съм пила Ескапел и не смятам нигога да го взимам повече,не го препорачвам и на вас..Преди 2 седмици взех Ескапеле 6 часа след "гаф",но така и не ми дойде.Вчера си купих тест за бременност и се оказа положителен Ужасих се!И сега следва......аборт Така,че много е ефикасно това хапче,направо нямам думи!Поредната глупост създадена за да печели някой.Моя съвет е да бъдете изключително внимателни за да не се стига до необходимост да взимате това хапче.ЗАБРЕМЕНЯХ при прием на Ескапеле под 12ч - мисля бяха 9-10чпреди 2 седмици уж стана гаф,пих ескапеле.След това ми се наду корема все едно сам пак в 9 месец.Вчера ми дойде,вечерта сварши.Днес се сабудих и със ставането все едно имах среща с бързия влак,вие ми се свят,болят ме яйчниците и на обяд пак ми прокървя.Доста тъмен цвят.Сега боли имам и хрема+световартеж.Дано това значи,че следващите 9 месетса ще си ми идва.Рано ни е за второ