.
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Threaded View

Exclamation Този Фетиш Излезе Извън Контрол! Помощ!

Благодаря, че се отбиватe да прочетете една по-различна тема, но имайте предвид, че макар някои неща да изглеждат смешни и небивали, имам сериозен проблем и бих искал да вникнете в текста и ако можете да дадете сериозен съвет (троловете не са ми интересни)!

Първо, ще си призная - Аз съм Лизач! Разделих се с моята приятелка преди 3 седмици и 2 дни, но това никак не е важно за същността на проблема. ТЯ, обожаваше това мое качество и желание - да бъда там долу, с часове наред (коя ли би имала нещо против де, но както и да е)! Естествено, че правихме и секс! Естесвено, че обичам да правя секс! Но, просто ОБОЖАВАМ да усещам топлотата, вкуса и мириса на нежния женски орган!

Всичо започна, когато бях на 16 и с моята сериозна приятелка (беше около година и половина по-малка от мен) искахме да правим секс. Тогава бях със съвсем различно мислене! Нямах никакво влечение (даже може би лека погнуса) към оралната любов. Мислех си, че ако тя ми направи свирка, няма да мога да я целуна, пък как ще ходя аз там долу, при положение, че от там излиза какво ли не (течности, менструация, че дори и хора след време - какво по-гадно от това?!). Но, тя все пак беше по-малка и наистина го искаше, но я беше страх, а пък аз си бях търпeлив (може би защото я обичах истински) и тя даде идеята И пое инициативата да започнем първо с орална любов. Не бих казал, че не ми хареса, но сякаш не беше моето нещо... Докато не дойде моят ред!!

Толкова много ми хареса, че от тогава го правехме всеки ден! За мен не беше важно, дали тя ще ми прави нещо или не! Аз просто нямах търпение да останем насаме и да и се шмугна между крачетата й! Правех и шпаклички постоянно! Докато тя учеше (какво учение е било не знам), докато гледаме телевизия (тя гледа, аз се кефя), абе по всяко време!

Както и да е! Вече не сме заедно с това момиче (причината е, че след няколко дни тя ще заминава да учи и живее надалеч, няма да се връща в близките 7-8 години, ако въобще ще се връща някога, и решихме да оставим тази връзка като светъл спомен за първата Любов).

Ще кажете, ча какво толкова... какъв ти е проблема... нали ти харесва да правиш това... хвани си друга и продължавай!

Е да ама аз осъзнах, че това наистина е проблем, пристрастеност! От 3 седмици и 2 дни не съм взимал от своя "наркотик" (сега разбирате защо съм толкова конкретен)! Точно като наркоман съм, който не си зима дозата и е вече на ръба да психяса! Но аз не съм от мъжете, който би излязъл на улицата и да хване първата срещната, първо - защото не би било сигурно откъм болести и гадории, и второ защото не съм такъв тип! (имах доста дълга връзка, че и приятелство преди това с бившата, така че за мен е много важна духовната връзка, за да мога да имам желанието да доставям удоволствие)! А и не ми изглежда толкова нормално и все още нямам обяснение от къде идва това желание?! Четох из Интернет, че някой жени изпускат огромно количество феромони (хормони, които служат за привличане на противоположния пол) и може би тук мога да търся обяснение?

Та, дори и да запчна нова връзка и да се уверя, че е напълно здрава (защото за мен хигиената и чистотата са на 1во място), първо на нея може да не й хареса и да ме приеме за откачалка (за какъвто отчаяно съм се възприел вече), а и може да не произвежда достатъчно феромони (ако изобщо имат нещо общо...) - кой знае?

За това, мисля, че е по-добре да намеря начин да изкореня тази наркомания, преди нещата да излязат извън контрол! Съветите са повече от добре дошли! ПОМОЩ!

Licker
    Последно редактирано от Licker : 12-27-2011 на 12:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си