Направо си кажи, че го защитаваш и, че те кефи. Аз си го съжалявам, то е ясно, че е нещастник и от нещастие прави това, което прави, но все пак го прави. И тези от ДПС-то са нащастници. И Гоце. И какво - да ги оставим да газят другите ли? Защо да не го наричам форумния Кадафи като е точно това? Тези в Либия ако не бяха направили революция да си го свалят, само със съжаляване доникъде нямаше да го докарат.
Ако ти беше баннатия какво щеше да направиш, нямаше ли да се разправяш?
Представи си, че всеки ден като излизаш и се прибираш от вас до училище, те спира някой или някаква групичка и те джоби. Ти какво ще направиш - ще търпиш ли или ще свикаш ударна група да ги биеш?
Това ми напомни една истинска случка - като бях малък, имаше един тип в квартала и като ходех да си купя шоколадче, знаех, че на връщане ще ме види и ще ме спре и ще иска да ми го вземе. И един път стана въпрос вкъщи да ходя да си купя шоколадче, но аз не исках заради тази причина и стана въпрос и казах на бащата какъв е случая. И той каза - "Аз ще го причакам - отиди и си купи". Аз отидох да си купя шоколадче и оня на връщане ме спря и ми го взе. Да, ама бащата беше там. И оня си отнесе боя! И знаеш ли още какво стана - след години оня същия се самоуби! Аз жив, а оня цял живот - мъртъв! Абе, така става с всеки, който се е заял с мен!

Та, не е въпроса аз харесвам ли го админа или не - ако си беше обикновен юзър без да има идиоти да го направят админ, наистина щях да го съжалявам сигурно. Ама има една поговорка - "пази боже сляпо да прогледне" - получи власт и си показа истинския характер.

Защо да ми е живота фикс идея да го злепоставям - аз се разправям с десетки като него - започнал съм от преди него и ще продължа и след него. Злото трябва да се бори, а не като, както предлагаш ти ако те джобят - да заобикаляш.