Въпроса за доброто и злото е дълга тема - философска - много ще се разпрострем. Но аз примерно, ако видя някой да си върви, не го спирам без причина да го бия или да го джобя. А има някои хора, които го правят. Според мен тези, които правят такива неща, вършат зло.
В днешно време виртуалният живот заема много важно място. Няма ли го едно нещо в Интернет като линк, снимка или в медиите - не се е случило. Истинската битка в обществото и политиката отдавна не е в реалния живот, а в Интернет и медиите. Ако беше някакъв маргинален форум, нямаше да се занимавам - но те сами се хвалят, че били големи. Е, щом са големи - така не може! Представи си - всички други във форума, а ти - вън. Ами ти и в реала ще си си така ако това е така.
Нямам идея голямо ли ми е егото или не. Даже въобще не знам точно какво значи тази дума и трябва да се замислям. Но смятам, че оня не е повече от мене, та да се държи така. По-добре го питай него за неговото его, защото в момента него виждаме да се проявява.
Защо не приемам "не" за отговор - защото всичко е конкуренция и интереси - ако приемаш "не" за отговор, това означава да си останеш без нищо. В случая даже този, който отговаря не е никакъв авторитет, че мнението му да е меродавно. Той просто казва "не", за да има за него. Не, защото това е справедливо, правилно от някаква гледна точка, демократично и т.н. Ами ако аз съм отговарящия, другите ще приемат ли "не" за отговор, особено ако е неоснователно?
И кога щеше да се оправи Либия без тази революция - докога Кадафи щеше да ги тъпче? Той даже и нашата страна беше хванал за топките и толкова зло и нанесе, но ти явно си търпелив.
Горе-долу само аз съм баннатия - може да има и други, но виждам, че и най-големите гадове са се върнали. Може да има и други баннати - аз не мога да отговарям те защо приемат това - може бановете им да са с основание.