.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Даже и от 1 ден да го е познавала и да му е направила свирка не е курва...Ти добре ли си ?!
    Решила е-направила го е.Това е личен избор.Ако я обичаш,ще я приемеш такава,каквато е.Всеки прави грешки (а според мен грешката на момичето е,че е позволила да я снимат просто...)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Даже и от 1 ден да го е познавала и да му е направила свирка не е курва...Ти добре ли си ?!
    Решила е-направила го е.Това е личен избор.Ако я обичаш,ще я приемеш такава,каквато е.Всеки прави грешки (а според мен грешката на момичето е,че е позволила да я снимат просто...)
    Тя не е позволило,опитала се е да махне телефона ма той я одарил.....искам да го убия (cry)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако нещата са се случили наистина така, както ти ги описва момичето то ти си невъобразимо просто парче. Приятелката ти споделя за насилствени действия спрямо нея, а това, което ти, тиква такава, правиш е да блъскаш по масата и да я наричаш курва. Мижитурка.

Макар че може и да си е измислила цялата тая история със заплахите и боя, за да се изкара жертва и да те омилостиви. Но това ние няма как да го знаем.

При всички положения ти нямаш право да й държиш сметка за миналото й. Каквото правила - правила. Важното е каква е днес.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз мисля като Namby Pamby.
    Уау, преди 2 години била направила свирка, айде да я обесим сега... Ти искаш момиче, което никога не е имало друг живот преди тебе ли? Искаш да е седяла и да си е играла с кукли и плюшени меченца в очакване на твоя милост? Ми момичето си е имало някакъв живот, мечтания, харесвала си е някого, поискала го е и му е направила свирка. Голямото чудо.
    И какво като е било след един месец "само"? Откога пък е задължително да седиш със стиснати колене минимум 2-3 години, за да не би случайно някой комплексар реши, че си "ку*ва". 1 месец си е напълно нормално време, особено, ако го е харесвала.
    А, ако това с насилването и заплахите е истина, ти си най-гнусното леке за тази си реакция. Момичето не заслужава такъв нещастник. За момент си представих, че аз съм момче и приятелката ми ми каже нещо такова. Единствено бих я гушнал с все сила и да не я пускам. Не да се държа като настъпен котарак, на който някой му е излизал млякото преди да му го сипят в паничката. Егоист.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    ТИ май имаш много всоко самочувствие....едва ли си нещо особенно само тва щи кажа ,гаджето ти е с много пари нали??? или има хубава къща??? сигурно е така.Ще ти кажа че аз много я обичам и тя мене също. Явно че се мислиш за нещо голямо,ама бас даржъ че мом4етата са само с теб заради секса..еми честито ще го разбереш от мене.А Мене ме е яд щото Момчето и е казало Че ще бъде пребита ако не го направи,ето това е на сила....Сега ще ми кажеш че си щяла да обършеш шамар и на този ли ?? хаха еми к тогава........И още нещо моми4ето изобщо не е с ниско самочувствие,има красива е и има много момчета които искат да са с нея,за това я ревнувам толкова....замисли се какво пишеш...
    Оправия нямаш , братче.. В един момент твърдиш , че те боли , че тя е била еди - каква си и не знам си какво , в друг я защитаваш. Въобще още съм на мнение , че въобще не разсъждаваш , както трябва или си някакъв пикльо , дето си мисли , че света се върти около него. Излез от черупката и собствените си ограничения , повтарям ! Вярно е , че на никого няма да му е приятно да види подобен клип, ама чак пък да създаваш интриги , да се сърдиш и разни подобни ... Е , не. Било е , каквото е било. С тебе е , вече не е онова наивно момиче. Пък и какъв ти е проблема на тебе ? Харесали са се и го е направила , няма значение дали насила или не. Макар , че се съмнявам доста. Но това не е моя работа , нито пък твоя.

Сега си с нея и вместо да се радваш , че сте заедно и до това време щастливи - ти си измисляш някакви причини , поради които си на път да съсипеш връзката ви. То бива , бива ревност - ама ти прекаляваш вече. И повярвай ми , колкото и търпелива да е - в един момент ще й писне и ще си замине. Та , даже аз да съм го направила до сега.

Разбери , че нямаш правото да я съдиш за действията й в миналото. Животът си е неин , тя решава как да постъпи в даден момент - не ти или някой друг. Осъзнай се. Порасни , най - важното !
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    Тя не е позволило,опитала се е да махне телефона ма той я одарил.....искам да го убия (cry)
    И кво ти е виновно момичето?

Ти си мега тъп върви го пребий оня кво стоиш и обвиняваш момичето ве боклук смешен

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Господиииииииииии, ела и ме вземи!
    Добре бе, момичето е правило каквото е правило преди 2 и канче години. Първо, няма нищо нередно. Ако те е яд, че на онзи пич му е коствало само едно обаждане, за да излезе с нея, ми вземи се гръмни или си избий комплексите. Иди на психолог. Медитирай. Шибни си главата в стоманено-бетонна колона.(Не че ако го направиш, ще има особен ефект за разбъркването на тия и без това странно подредени чаркове в тавана ти).Кво, да я обесим, защото, видиш ли, решила, че свирките са нещо законно и нормално.. Важно е каква е сега. Щом още е с теб и не ти е била шута,явно те обича, а ако ти търпи и речите,свързани с това-да й дадем Нобелова награда, щото лично аз, примерно, както и повечето момичета, предполагам, не биха търпяли някой да им държи сметка за това ,какво са правили преди 2 години, когато не сте се и познавали.. И на всичкото отгоре, стана дума и за насилие над нея, а ти си седнал да мислиш какво да правиш и дали е курва. Ми, като толкова си се замислил за миналото й, иди му счупи на оня муцуната е така, профилактично и си гледай момичето, вместо да параноясваш с кого какво е правила
    Успех в умственото израстване!

Дай ми един пищов да те застрелям, авторе! За убиване си, сериозно! Как може да й го причиняваш това?!? Обичаш я дръжки... И к'во - ако вземе, че и на теб ти направи свирка някой път, пак ли ще й кажеш, че е курва?... В кой век живееш?
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

anonymous708973
    Guest
    Противоречиш си, драги.

Първо, си ядосан на момичето, защото му била правила свирка.
    После казваш, че си ядосан, защото са я принудили.

Е, айде обясни ми, как ще си ядосан на нея, ако е била принудена. И преди да кажеш нещо, да ти обясня някои работи - НИКОЙ, ама НИКОЙ не може да я накара да му духа насила, щот му държи мръвката между зъбите си, сеш' се? Една грешна стъпка да направи и е можела да го кастрира. Така че е пълен абсурд да я е ударил и/ли принудил.

Да предположим, че видя клип, на който моят чука няква/няква му прави свирка/лиже няква. Хммм. Честно ли... ще му гледам физиономията. Дори няма да ревнувам, което, признавам си, е странно. Но как ще ревнувам, знаейки какви ги правим с него в леглото... Точно по тази причина си комплексар. Защото истинската причина да си ядосан е, че мадамата не ти е пуснала толкова бързо колкото на оня. Интересно ми е само как си видял клипа.

Дори и да не я е принудил,авторът пак няма право да се сърди

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    АХАХАХАХА! Колко си тъп! Малее!
    Гадно ти е защото тя е излязла с друго момче за кратко време, а ти си се мъчил цяла година! ПХАХАХАХА СМОТАНЯК!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Просто вие мъжете искате да сте ни първи ...

.. DaKid ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си