- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбрах нещо което не ми хареса и сега какво???
Даже и от 1 ден да го е познавала и да му е направила свирка не е курва...Ти добре ли си ?!
Решила е-направила го е.Това е личен избор.Ако я обичаш,ще я приемеш такава,каквато е.Всеки прави грешки (а според мен грешката на момичето е,че е позволила да я снимат просто...)
Шофирай разумно - стигни жив!
Ако нещата са се случили наистина така, както ти ги описва момичето то ти си невъобразимо просто парче. Приятелката ти споделя за насилствени действия спрямо нея, а това, което ти, тиква такава, правиш е да блъскаш по масата и да я наричаш курва. Мижитурка.
Макар че може и да си е измислила цялата тая история със заплахите и боя, за да се изкара жертва и да те омилостиви. Но това ние няма как да го знаем.
При всички положения ти нямаш право да й държиш сметка за миналото й. Каквото правила - правила. Важното е каква е днес.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз мисля като Namby Pamby.
Уау, преди 2 години била направила свирка, айде да я обесим сега... Ти искаш момиче, което никога не е имало друг живот преди тебе ли? Искаш да е седяла и да си е играла с кукли и плюшени меченца в очакване на твоя милост? Ми момичето си е имало някакъв живот, мечтания, харесвала си е някого, поискала го е и му е направила свирка. Голямото чудо.
И какво като е било след един месец "само"? Откога пък е задължително да седиш със стиснати колене минимум 2-3 години, за да не би случайно някой комплексар реши, че си "ку*ва". 1 месец си е напълно нормално време, особено, ако го е харесвала.
А, ако това с насилването и заплахите е истина, ти си най-гнусното леке за тази си реакция. Момичето не заслужава такъв нещастник. За момент си представих, че аз съм момче и приятелката ми ми каже нещо такова. Единствено бих я гушнал с все сила и да не я пускам. Не да се държа като настъпен котарак, на който някой му е излизал млякото преди да му го сипят в паничката. Егоист.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Оправия нямаш , братче.. В един момент твърдиш , че те боли , че тя е била еди - каква си и не знам си какво , в друг я защитаваш. Въобще още съм на мнение , че въобще не разсъждаваш , както трябва или си някакъв пикльо , дето си мисли , че света се върти около него. Излез от черупката и собствените си ограничения , повтарям ! Вярно е , че на никого няма да му е приятно да види подобен клип, ама чак пък да създаваш интриги , да се сърдиш и разни подобни ... Е , не. Било е , каквото е било. С тебе е , вече не е онова наивно момиче. Пък и какъв ти е проблема на тебе ? Харесали са се и го е направила , няма значение дали насила или не. Макар , че се съмнявам доста. Но това не е моя работа , нито пък твоя.
Сега си с нея и вместо да се радваш , че сте заедно и до това време щастливи - ти си измисляш някакви причини , поради които си на път да съсипеш връзката ви. То бива , бива ревност - ама ти прекаляваш вече. И повярвай ми , колкото и търпелива да е - в един момент ще й писне и ще си замине. Та , даже аз да съм го направила до сега.
Разбери , че нямаш правото да я съдиш за действията й в миналото. Животът си е неин , тя решава как да постъпи в даден момент - не ти или някой друг. Осъзнай се. Порасни , най - важното !
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти си мега тъп върви го пребий оня кво стоиш и обвиняваш момичето ве боклук смешен
Господиииииииииии, ела и ме вземи!
Добре бе, момичето е правило каквото е правило преди 2 и канче години. Първо, няма нищо нередно. Ако те е яд, че на онзи пич му е коствало само едно обаждане, за да излезе с нея, ми вземи се гръмни или си избий комплексите. Иди на психолог. Медитирай. Шибни си главата в стоманено-бетонна колона.(Не че ако го направиш, ще има особен ефект за разбъркването на тия и без това странно подредени чаркове в тавана ти).Кво, да я обесим, защото, видиш ли, решила, че свирките са нещо законно и нормално.. Важно е каква е сега. Щом още е с теб и не ти е била шута,явно те обича, а ако ти търпи и речите,свързани с това-да й дадем Нобелова награда, щото лично аз, примерно, както и повечето момичета, предполагам, не биха търпяли някой да им държи сметка за това ,какво са правили преди 2 години, когато не сте се и познавали.. И на всичкото отгоре, стана дума и за насилие над нея, а ти си седнал да мислиш какво да правиш и дали е курва. Ми, като толкова си се замислил за миналото й, иди му счупи на оня муцуната е така, профилактично и си гледай момичето, вместо да параноясваш с кого какво е правила
Успех в умственото израстване!![]()
Дай ми един пищов да те застрелям, авторе! За убиване си, сериозно! Как може да й го причиняваш това?!? Обичаш я дръжки... И к'во - ако вземе, че и на теб ти направи свирка някой път, пак ли ще й кажеш, че е курва?... В кой век живееш?
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Противоречиш си, драги.
Първо, си ядосан на момичето, защото му била правила свирка.
После казваш, че си ядосан, защото са я принудили.
Е, айде обясни ми, как ще си ядосан на нея, ако е била принудена. И преди да кажеш нещо, да ти обясня някои работи - НИКОЙ, ама НИКОЙ не може да я накара да му духа насила, щот му държи мръвката между зъбите си, сеш' се? Една грешна стъпка да направи и е можела да го кастрира. Така че е пълен абсурд да я е ударил и/ли принудил.
Да предположим, че видя клип, на който моят чука няква/няква му прави свирка/лиже няква. Хммм. Честно ли... ще му гледам физиономията. Дори няма да ревнувам, което, признавам си, е странно. Но как ще ревнувам, знаейки какви ги правим с него в леглото... Точно по тази причина си комплексар. Защото истинската причина да си ядосан е, че мадамата не ти е пуснала толкова бързо колкото на оня. Интересно ми е само как си видял клипа.
Дори и да не я е принудил,авторът пак няма право да се сърди![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
АХАХАХАХА! Колко си тъп! Малее!
Гадно ти е защото тя е излязла с друго момче за кратко време, а ти си се мъчил цяла година! ПХАХАХАХА СМОТАНЯК!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Просто вие мъжете искате да сте ни първи ...
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()