.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Странни входящи обаждания

Имам един проблем: всеки ден получавам входящо обаждане от непознат номер, когато им вдигна се чува запис който се повтаря постоянно. Винаги е едно и също "Мило хайде прибирай се, как си добре .. и нещо подобно" И да говоря записа продължава да се повтаря, това е женски глас. Няма ден който да не са пропускали, това е от около 2 седмици. На Vivacom съм и вече питах мои познати от същия оператор и те не са получавали подобни обаждания.
    Не разбирам защо го правят и с каква цел.
    Ако някой е получавал подобни обаждания или е информиран по такива случки да ми каже малко информация или съвети.
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо въобще вдигаш? Да се си помисляла, че може да е импулсен номер и докато слушаш какво ти приказва, да ти трупа пари на сметката?

Обади се на оператора и сигнализирай.

възможно е да си си активирала 'фалшиво обаждане' ако имаш такава опция на телефона, в която той звъни и се чува някакъв запис )

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от etropole Виж мнението
    възможно е да си си активирала 'фалшиво обаждане' ако имаш такава опция на телефона, в която той звъни и се чува някакъв запис )

Аз мисля че това обаждане не го е активирал той а някой "приятел" му го праща-нали има някаква "забава" телефонна шега.Миналата седмица на едно момиче от моя клас и пратиха същото,само дето женския глас казваше "коя си ти че да разбиваш семейства".

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си