.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Град
    BurgasS

да му отвърна ли ?!

Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... важното е, че има мангизи и кола нали...?! Много ясно, че ще му се нахвърли друга... ако гледа като тебе това в него много ясно... А още по - лошо, че си се дръпнала... втори опит от негова страна няма да има...

Каквво като има пари и кола хьаъ ако ги нямаше?

Re: да му отвърна ли ?!

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го ..... Хубав е , има мангизи и хубава кола но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
    Това ми беше достатъчно, за да се откажа да те посъветвам каквото и да било.. .. Струвал ти се несериозен.. ми ти пък ми се струваш материалистка..!

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го ..... Хубав е , има мангизи и хубава кола но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
    Това ми беше достатъчно, за да се откажа да те посъветвам каквото и да било.. .. Струвал ти се несериозен.. ми ти пък ми се струваш материалистка..!
    \/

Град
    BurgasS

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Една патка мислила ,мислила и умряла...

Недей мисли , а разбери...Ако само седиш и мислиш,а не действаш никога няма да разбереш....

--------------------------------------------------------

Да, откажи се - тези с парите винаги са несериозни. А ти след като от хартийките се впечатляваш, искрено ти желая успех! Аз от богаташчета като от Дявола бягам..
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Стига бе не си мислете че гледам само това... ест мн по важен е характера, ноо мисля че тези неща всяка ги вълнува. Добричък е ноо мисля че мн бързо ги сменя ии . . .
    ... Това, че тебе и голям процент от момичетата ги вълнуват парите и колите изобщо не означава, че ВСЯКА това я интересува.. .. В грешка си.. ... А доколкото момчето.. може бързо да ги сменя точно поради тази причина, за да се предпази от използвачки и момичета, които имат интерес да са с него заради финансовите му възможности.. .. аа може и да е с много високо самочувствие или пък да парадира точно с тези неща.. Тука вече не знам.. Ти си решаваш.. говори с него..

Нервно ми е.. и с някои твой изказвания още повече се ядосах..

Стига бе не си мислете че гледам само това... ест мн по важен е характера, ноо мисля че тези неща всяка ги вълнува. Добричък е ноо мисля че мн бързо ги сменя ии . . .
    ... Това, че тебе и голям процент от момичетата ги вълнуват парите и колите изобщо не означава, че ВСЯКА това я интересува.. .. В грешка си.. ... А доколкото момчето.. може бързо да ги сменя точно поради тази причина, за да се предпази от използвачки и момичета, които имат интерес да са с него заради финансовите му възможности.. .. аа може и да е с много високо самочувствие или пък да парадира точно с тези неща.. Тука вече не знам.. Ти си решаваш.. говори с него..

Нервно ми е.. и с някои твой изказвания още повече се ядосах..

съгласна

супер тъпо нещо каза авторката с думите, че има мангизи и кола , но има хора, които даже не си го признават
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
    Сори за въпроса,но на колко години сте

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Сори за въпроса,но на колко години сте
    deni15 е ника и по пътя на логиката тя трябва да е на 15 години и си търси сериозна връзка с описания пич горе

Дори има ли 14-15

Гледа колите парите момичето ми ходи с парите и колите бе за кво ти е тва момче бахти

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Точно заради такива като авторката повечето момчета приемат момичета като стока демек могат да си ги купят.Супер тъпо мислене имаш не знам може би си малка но продължиш ли с това за кинтите и колите...те очаква живота на една сладурана която завършва в леглото на всеки по паралия дето е.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Точно заради такива като авторката повечето момчета приемат момичета като стока демек могат да си ги купят.Супер тъпо мислене имаш не знам може би си малка но продължиш ли с това за кинтите и колите...те очаква живота на една сладурана която завършва в леглото на всеки по паралия дето е.
    + \/

материалистка

Като за 15 годишна ми се струва , че много високо летиш

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Четох, четох кефих се на изторийката до момента, в който каза че имал мангизи, и кола... спрях да се кефя на историята

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Eби си майката..
    Тъпа кypва..

ААААААААААААААААААААААААА А!!!

П.С. Обаче голям мерак имам да стрелям така и да викам

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Eби си майката..
    Тъпа кypва..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7

... Мисля, че батето го избива на съдизъм ама към другите..?! Сподели към кой ще стреляш ... аз имам няколко идеи вече...

Имал мангизи и хубава кола.
    Много си смотана, честно.

уоуууу няма да ти върже не си мечтай курвенце малко материалистично

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7

... Мисля, че батето го избива на съдизъм ама към другите..?! Сподели към кой ще стреляш ... аз имам няколко идеи вече...
    по всичкото НЕчеловек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си