.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Unhappy Разбрах нещо което не ми хареса и сега какво???

Здрасти! Разбрах нещо което е правила сегашната ми приятелка когато е била на 16
    Последно редактирано от NIKZnikz : 12-27-2011 на 12:50

Как може да се сърдиш за нещо, което е станало преди 2 години ?
    Тогава дори не сте се познавали, направила го е - така е преценила за добре, не я съди.
    Всеки греши, а и не е като да не ти е обяснила, въпреки че не е длъжна да дава обяснения за свои минали действия, които отдавна са приключили.
    Всеки си има глава на раменете, за да разсъждава, 'що за филми са т'ва, все едно тя да ти се сърди,
    че преди си ходил и с други, а и още нещо.. свирката не прави момичето курва.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на xoxi
    Знаеш ли значението на думата 'курва'? Със сигурност не е момиче, което прави свирки.
    Ако имаш силни чувства към нея, дай й втори шанс. Всеки човек прави грешки, породени от глупост, недорасли мозъци и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    BaffaLsc пиши ми в скайп
    6б3З10

К'ъв скайп те гони, бе, аз дори ти го нямам

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    сега ще ти го кажа на лично ама да го видиш и да ме намериш сега
    6б3З10

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти не си добре. Да не би да си мислеше, че преди да те срещне е живяла в манастир? И от кога свирката е нещо мръсно и курвенско?

По-добре се стегни и престани да правиш скандали за минали неща защото ще загубиш момичето и после ще съжаляваш. Миналото си е минало.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Как може да се сърдиш за нещо, което е станало преди 2 години ?
    Тогава дори не сте се познавали, направила го е - така е преценила за добре, не я съди.
    Всеки греши, а и не е като да не ти е обяснила, въпреки че не е длъжна да дава обяснения за свои минали действия, които отдавна са приключили.
    Всеки си има глава на раменете, за да разсъждава, 'що за филми са т'ва, все едно тя да ти се сърди,
    че преди си ходил и с други, а и още нещо.. свирката не прави момичето курва.

Моля??та аз не я мислех за такава...наистина за това съм с нея...боли ме много за това. НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИШ СВИРКА НА 4ОВЕК КОЙТО ПОЗНАВАШ ОТ 1 МЕСЕЦ...И да ми казваш 4е го оби4аш...това ме подразни много.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Как може да се сърдиш за нещо , което се е случило преди две години , когато все още не сте се познавали ? Тя е имала и други преди тебе , да не си мислиш , че си единствения на този свят ? Постави се на нейно място и си помисли ти как би се почувствал ако тя се сърди за предишните ти момичета или за някаква твоя "грешка" в миналото ?

Имай й малко повече доверие и престани да се сърдиш , и да се държиш по такъв детски начин , буквално ! Обичаш ли я ? Ако отговорът ти е да - продължавате напред и преставаш да занимаваш мислите си с това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Знаеш ли значението на думата 'курва'? Със сигурност не е момиче, което прави свирки.
    Ако имаш силни чувства към нея, дай й втори шанс. Всеки човек прави грешки, породени от глупост, недорасли мозъци и т.н.
    Да обичам я много....тя ми каза че сега е друг човек....но не знам дали да вярвам.та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...
    Това би трябвало да ти доказва, че се е променила и вече не е онова наивно момиченце от преди две години.

Или просто те е яд, че някой някога е успял да я спечели по-бързо от теб? Вземи поработи малко над самочувствието си, че започва да намирисва на комплексарска история.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това би трябвало да ти доказва, че се е променила и вече не е онова наивно момиченце от преди две години.

Или просто те е яд, че някой някога е успял да я спечели по-бързо от теб? Вземи поработи малко над самочувствието си, че започва да намирисва на комплексарска история.
    не нчма нищо такова,имах друго предвид ама ...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Просто си ограничен. Не виждам защо се ядосваш. За 2 години човек може да се промени коренно. И копче не можеш да и кажеш за това, което е правила преди. Вземи поживей в настоящето..няма да ти се отрази зле.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Бе, оставете го, ще порасне един ден.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да обичам я много....тя ми каза че сега е друг човек....но не знам дали да вярвам.та на мен ми отне близо година за да излезе с мене на кафе.а на ония само един телефонен разговор.и веднага на среща с него тва много ме боли...
    В момента просто се чудя дали й имаш доверие или дали въобще мислиш ? Това трябва да ти доказва , че тя се е променила , просто излез от своята си черупка и махни собствените си ограничения и погледни реално на нещата. Защото ще загубиш момичето и след това много ще съжаляваш за действията ти в момента.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Точно.
    И не знам в кой век живееш, но ако си срещнал някого преди 1 месец и този някой ти харесва, защо да не си легнеш с него? Частта със снимането не я одобрявам, ама наистина не разбирам какъв ти е проблемът.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно.
    И не знам в кой век живееш, но ако си срещнал някого преди 1 месец и този някой ти харесва, защо да не си легнеш с него? Частта със снимането не я одобрявам, ама наистина не разбирам какъв ти е проблемът.
    Ако ти "цъфне" Клип с човека който обичаш да прави такова нещо ,какво?? ще ти е много приятно нали???АЗ ЩЕ ОТКАЧЪ НАПЪЛНО АКО Г О ВИДЧ ТОЗИ КЛИП ,И ЩЕ ИЗБЯГАМ В АФРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    В момента просто се чудя дали й имаш доверие или дали въобще мислиш ? Това трябва да ти доказва , че тя се е променила , просто излез от своята си черупка и махни собствените си ограничения и погледни реално на нещата. Защото ще загубиш момичето и след това много ще съжаляваш за действията ти в момента.
    Знаеш ли какво , можеби става така защото много я ревнувам,и искам да съм бил единствения за нея за това е......

Вече ме разсмиваш ..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тая е нЕква много ненормална обаче. Седи, реве и ти се обяснява, а всяка друга на нейно място щеше да ти отвърти два шамара и да си замине след това.
    Изключително много ми се ще да ти насипя(и най-вероятно ще го направя, когато темата чукне втора или трета страница), но ще се въздържа и ще запитам най-възпитано: как, аджеба, хем я обичаш ужасно много, хем не можеш да я приемеш с недостатъците й? Ква любов е тва изобщо? Всеки си има минало и всеки си има трески за дялане - когато започваш връзка трябва да си наясно с това.
    Какво е правила или не е правила девойката с бившия си, не е твоя работа. Харесали са се, поискала е - правила му е разни неща. И за да се комплексираш още повече - не, надали е било насила. Никой не може да я накара насила да му слезе в скута и да извършва определени дейности, ако няма желание и от нейна страна.
    Въобще, чиста комплексарщина. вЕрно се дразниш май от факта, че на тоя му е пуснала след 1 месец, а теб за едното кафе те е въртяла на шиш цяла година.
    Не прави глупости и я дръж тая мома, че друга толкова отчаяна не мож' да намериш по света необятен.
    Още не мога да повярвам - някакъв пикльо ще седи, ще ми търси сметка за неща, които съм правила преди 2 ГОДИНИ, 2!, ще се цупи, ще ме обвинява, ще ме унижава пред маса народ, а аз ще роня крокодилски сълзи и ще му се обяснявам. Тва е ... наистина нереално ниско самочувствие има тва момиче.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тая е нЕква много ненормална обаче. Седи, реве и ти се обяснява, а всяка друга на нейно място щеше да ти отвърти два шамара и да си замине след това.
    Изключително много ми се ще да ти насипя(и най-вероятно ще го направя, когато темата чукне втора или трета страница), но ще се въздържа и ще запитам най-възпитано: как, аджеба, хем я обичаш ужасно много, хем не можеш да я приемеш с недостатъците й? Ква любов е тва изобщо? Всеки си има минало и всеки си има трески за дялане - когато започваш връзка трябва да си наясно с това.
    Какво е правила или не е правила девойката с бившия си, не е твоя работа. Харесали са се, поискала е - правила му е разни неща. И за да се комплексираш още повече - не, надали е било насила. Никой не може да я накара насила да му слезе в скута и да извършва определени дейности, ако няма желание и от нейна страна.
    Въобще, чиста комплексарщина. вЕрно се дразниш май от факта, че на тоя му е пуснала след 1 месец, а теб за едното кафе те е въртяла на шиш цяла година.
    Не прави глупости и я дръж тая мома, че друга толкова отчаяна не мож' да намериш по света необятен.
    Още не мога да повярвам - някакъв пикльо ще седи, ще ми търси сметка за неща, които съм правила преди 2 ГОДИНИ, 2!, ще се цупи, ще ме обвинява, ще ме унижава пред маса народ, а аз ще роня крокодилски сълзи и ще му се обяснявам. Тва е ... наистина нереално ниско самочувствие има тва момиче.
    ТИ май имаш много всоко самочувствие....едва ли си нещо особенно само тва щи кажа ,гаджето ти е с много пари нали??? или има хубава къща??? сигурно е така.Ще ти кажа че аз много я обичам и тя мене също. Явно че се мислиш за нещо голямо,ама бас даржъ че мом4етата са само с теб заради секса..еми честито ще го разбереш от мене.А Мене ме е яд щото Момчето и е казало Че ще бъде пребита ако не го направи,ето това е на сила....Сега ще ми кажеш че си щяла да обършеш шамар и на този ли ?? хаха еми к тогава........И още нещо моми4ето изобщо не е с ниско самочувствие,има красива е и има много момчета които искат да са с нея,за това я ревнувам толкова....замисли се какво пишеш...
    Последно редактирано от NIKZnikz : 12-27-2011 на 11:43

Пич,ходи са гръмни.Заслужаваш някой да та убие.Как ще я обиждаш така?Какво значение има какво е правила пред толкова много време?Ти не си ли правил глупости,за които съжаляваш?Помисли си хубаво.Какъв си ти,че да я обиждаш така?Постави се на нейно място...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Душицо, не са ми нужни 5-етажна къща и богато гадже, че да си имам високо самочувствие. Нямам нужда от някого другиго и неговите успехи, за да се чувствам значима, както прави, например, приятелката ти. Обикновено такива елементарни особи като теб си мислят, че жената служи единствено да виси бременна и боса пред печката, и да реже салатата и че трябва да е послушна и покорна. Много се гордееш с такава девойка, ама само търсиш повод да плакнеш око по някоя такава, дето "не е нищо особенНо", но понеже нямаш потенциал да направиш нещо, да бъдеш някой и да ти обърне внимание някоя по-сносна, дето разсъждава и има мнение по даден въпрос и си го отстоява, ти стигаш до гениалния извод, че всички жени са пропаднали развратници, дето, видиш ли, са и нечия държанка, 'щото все пак, не може така - хем жена, хем пък и мнение да има.
    Момчето и е казало Че ще бъде пребита ако не го направи,ето това е на сила....Сега ще ми кажеш че си щяла да обършеш шамар и на този ли ?? хаха еми к тогава........
    Не, нямаше да му обърша шамар. Аз такива индивиди не допускам в обкръжението си, камо ли в леглото си, благодаря.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Душицо, не са ми нужни 5-етажна къща и богато гадже, че да си имам високо самочувствие. Нямам нужда от някого другиго и неговите успехи, за да се чувствам значима, както прави, например, приятелката ти. Обикновено такива елементарни особи като теб си мислят, че жената служи единствено да виси бременна и боса пред печката, и да реже салатата и че трябва да е послушна и покорна. Много се гордееш с такава девойка, ама само търсиш повод да плакнеш око по някоя такава, дето "не е нищо особенНо", но понеже нямаш потенциал да направиш нещо, да бъдеш някой и да ти обърне внимание някоя по-сносна, дето разсъждава и има мнение по даден въпрос и си го отстоява, ти стигаш до гениалния извод, че всички жени са пропаднали развратници, дето, видиш ли, са и нечия държанка, 'щото все пак, не може така - хем жена, хем пък и мнение да има.

Не, нямаше да му обърша шамар. Аз такива индивиди не допускам в обкръжението си, камо ли в леглото си, благодаря.
    На нея съм и казал че ч искам единствено до мене,казал съм и че вси4ко си правя сам,и за мене жените не са само за да си стоят в къщи и да готвят...казал съм и че не я искам до пе4ката...ако ме разбираш ,ама ти явно слагаш си4ки мом4ета под общ знаменател..както или да е...

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety Виж мнението
    Пич,ходи са гръмни.Заслужаваш някой да та убие.Как ще я обиждаш така?Какво значение има какво е правила пред толкова много време?Ти не си ли правил глупости,за които съжаляваш?Помисли си хубаво.Какъв си ти,че да я обиждаш така?Постави се на нейно място...
    аЗЍ
    Кой я обижда бе??? Казах че ме боли от това което е правила,и че не е било редно...да го прави на човек който познава едва от месец бе...ти го правиш на секи а??? имал ли си връзка до сега?? държал ли си на 4овека до тебе???? не нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си