.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

подстригване

Здравейте, хораа... Може ли да ми кажете през колко време се постригвате и вредно ли е през малък период.. Последния път фризьорката ми ме подстрига УЖАСНО , И искам отново след Нова Година да отида .. амм.. какво мислите?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ами попринцип е хубаво на 2 месеца , защото обикновено на толкова време ти цъфват краищата и е хубаво да се вземат . Честото подстригване не е лошо , даже обратно .Нямаш нацъфтяло , а и когато се подстрижеш косата ти расте по-бързо и заздравява.
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен
    Зависи от косата. Отиди да ти оправят косата сега, след това ще ходиш по-рядко, ако искаш. Щом имаш нужда и не се харесваш- отивай, не му мисли.

Супер фен
    ами поне през 2-ва месеца трябва да се ходи иначе, ако се пропуска косата става на "метла"
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

ахх това клише, когато се подстрижеш косата ти не заздравява и не расте по-бързо, а ПРОСТО СЕ ОСВЕЖАВА, защото ако я оставиш да цъфти, косата се изтощава.. така че подстригвай се редовно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хубаво е да се подстригва на 2 месеца,за да се освежи,като и се оберат връхчетата.Много е вредно за косата да се подстригва на 5-6 месеца,както някои момичета правят с цел да им порасне повече.

Banned Мега фен
    ^ ако косата не цъфти не е вредно... все пак няма как някой да каже на колко месеца е вредно и на колко е хубаво да се подстригва косата.. всяка коса е индивидуална като собственика и за това най-добре е когато видиш,че тук там имаш нацъфтяло да идеш и да се подстрижеш и като знаеш на колко време г/д. ти цъфти косата да я подстригваш преди това.. т.е. да не позволяваш да има нацъфтели краища.. това е най-правилното нещо... защото познавам момиче на което косата не цъфти,но расте супер бавно.. и тя преценява да ходи по-рядко,но ако косата ти цъфти много естествено,че ще трябва да посещаваш фризьора по-често .. така че това е индивидуално.. и моля ви се СТИГА С ТОЗИ МИТ - косата НЕ расте по-бързо когато се подстриже

Голям фен Аватара на Starless
    Аз се подстригвам 2-3 пъти годишно..
    Цъфтенето е раздвояването на косъма при връхчетата, нали? Моята не цъфти много, само по морето ми нацъфтява доста..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Подстригвам се на 4-5-6 месеца - както дойде. Обикновено преди и след лятото,към септември, и след това зимно време.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

anonymous708973
    Guest
    Не е вредно да се подстригваш често. Иди още утре, ако искаш, няма какво да стане.

Благодаря ви :*
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз се подстригвам на два месеца. Не знам дали е полезно или вредно , но освежава и се чувстваш по - добре.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си