- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това нормално ли е?..
Аз също мисля, че е твърде рано да предполагаш нещо. Пък и за момчето една целувка може и да не означава нищо. Помисли си дали го харесваш наистина, и дали той те харесва. Ако не просто няма смисъл да се занимаваш с някой, който не ти обръща внимание![]()
Не се впрягай толкова само,защото не ти е отговорил карай по-кротко с нещата нека той те потърси
Девойко,аз съм същата като тебВажното е да не се впрягаш
Има как да се свърже с теб - ако иска,ще го направи,ако не иска - много важно,ще си намериш друга риба :Р
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
А замисляли ли сте се, че случайно може да си е оставил скайпа включен? Примерно. Аз си го оставям включен и каот седна 15 хиляди души са ми писали и ме питат защо им се сърдя защо не им отговарям и т.н. Айде моля ви се - тормоз си е. А и тя е глупава, панира се след 1 целувка. К'во ли ще стане ако има гадже и то не и отговори на смс-а след 1 минута. Сигурно ще почне да му звъни и да го пита защо й изневерява.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Недей да безпокоиш много момчето .. не в лошия смисъл, просто от личен опит знам, че ако някой ти се прави на недостъпен интересът ти към него се засилва .. прави се и ти на по-разсеяна да видим кой ще се панира после![]()
![]()
Да не би да очакваш съчувствие от нас? Трябва да имаш достойнство, ако сега показваш такава слабост, след като те потърси ще е изгубил уважението си към теб, това ли искаш? Продължавай да му пишеш отчаяно и сигурно ще започне да ти се подиграва зад гърба пред приятели си.
Да, и да отговоря на въпросът ти.. ако е несериозен, необещаващ, "сваляч" и т.н, това е съвсем нормално, а може и да си е помислил, че след като на първа среща те е целунал си.. лесна.) Може и да греша, все пак не знам много за мъжката психика. :д
Последно редактирано от extreme16 : 12-30-2011 на 13:01
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
а може би иска да сте само приятели, защото още след първата целувка и среща не си мирясала ? и това е вариант. станалото, станало. има хора които чакат цяла седмица преди следващата среща да се уговори изобщо, а ти още на другия ден - тормоз.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре бе, стига сте повтаряли едно и също. Момичето да си вземе поука и друг път за твое добро се прави на недостъпна, поне няма да си прецакана.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.