- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и докажа че я обичам
Zdraveite za mnogo godini!Ima edno momi4e koeto mnogo obi4am , no predi vreme mnogo q naranih!Ot togava do sega smenih mnogo momi4eta no osuznavam 4e q obi4am o6te i 4e ne moga bez neq!No problemut e 4e neq e strax da me dopusne da i pokaja 4e q obi4am i 4e iskam da q napravq naistina 6tastliva za6toto tq go zaslujava!Pravq kakvo li ne i dosega ne sum se boril tolkova za da pokaja na nqkoe momi4e 4e q obi4am!Tq si misli 4e e porednata i q e strah da ne si haresam nqkoq druga dokato sme zaedno i da me zagubi dokato sme zaedno , no tova ne e taka , a ve4e sum ot4aqn neznam kak da i go dokaja probvah kakvo li ne da ne kaja vsi4ko!Postoqno samo za neq mislq i nenormalno mnogo q obi4am i znam 4e moga da q napravq 6tastliva!Obre4ena lubov li e tova...?I tazi tema ne sum q pusnal za da se ebavate s men i da vikate 4e sum lud ,a prosto nqkoi da mi su4ustva...
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Научи някоя яка песен за китара и й я изсвири, ако не стане счупи китарата в главата й и й кажи, че не искаш да имаш нищо общо с нея повече и се е оказала просто една долна курва. Окей?
е па щом е толко стралива не е за тебе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ако те обича и ти вярва ще бъде с теб 100%
За песента съм съгласен ок ама за другото ич тамънПървоначално написано от Анонимко
Момчето прави сичко възможно да и покаже че мн я обича и че след сичко което е станало и са преживели още я обича а ти казваш да я забрави....и че е курва баси ако беше курва щеше още след първия път да литне на друг
изобщо не мислиш!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hora da qsno ma ne iskam da stane taka 4ustvam 4e ima ne6to 4e ima iskra no kato 4e li tq ne iska da pravi ni6to!Nqma da se predam tolkova lesno 6te nastoqvam dokato ne mi go kaje v o4ite(dali 6te bude ili ne)
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Тогава я питай Очи в Очи![]()
Ти си я натискай ама внимавай да не цъкне....(като копче)Трябва време за да помисли ама явно ти искаш да сии с нея колкото се може по-бързо щот яко мн я обичаш и искаш да и докажеш че си се променил...рабирам те напълно.....Първоначално написано от The Biker
![]()
taka i 6te napravq o4i v o4i o6te utre!Aide leka 4e mi se spi i mersi!
Лека и Успех
Първоначално написано от The Biker
Лека бате пожелавам ти целия успех на света и цялото щастие на едно място....ти поне го заслужаваш....![]()
oshte purviq put kogato q narani tq si obeshta da te zabravi i da nqma nishto obshto mejdu vas osven priqtelstvo
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Off bratlee kwo da ti kaja i az sym w towa polojinie .. :X
Wseki den ti naglejdam temata ...
I az imam nujda ot towa ,ot koeto imash ti .. Naistina e mnogo gadno kato si w takowa systoqnie taka che koito se ebawa s momcheto da si kaje adressa i nqma da dojiwee da pishe oshte edin komentar ,QSNO ?
Aide brat pojelawam ti da ti pomognat i da se sdobrite s momicheto![]()
Не .