- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в звезда
Здравейте,първо да кажа че съм на 22год.Гледах Х-фактор и оттам си харесах едно момче.Много ми стана симпатично,после напредна много в надпреварата,но както и да е.Той е по-малък от мен-на 18 е и не е от моят град,а на другия край на България.Постоянно мисля за него,намерих домашния му-звънях му,защото исках на нова година да съм в неговия роден град,но се отказах,защото след 1 месец той ще гостува в моя град.Писахме си в социалната мрежа,прие приятелството ми...Той не е българин.
Знам че подобна тема не пасва на годините ми,но съм адски влюбена.Мисля след нова година да ида да се видим,да се запознаем.Според вас дали ще приеме.Мисля и да му подаря нещо-една приятека каза да му подаря плюшена играчка-слънце или нещо подобно,защото той е едно голямо слънчице.
Ревнувам го адски много,защото има много фенки.Мисля непрестанно за него,рева та се късам![]()
Много ми е тежко.Какво да правя...И моля без обидни коментари..
Какво да правиш? Щях да напиша "Порасни", но уж си на 22. Дръж се както подобава на годините ти.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да Рафи е ..
Осъзнай се.. няма смисъл да се влюбваш в звезди.. И то не е влюбване, а харесваш визията му, известността му.. и прочие. Т.е. си си създала един образ за него и си представяш какви ли не фантазии с него. Той никога няма да е точно твой. Не казвам 100 про, но все пак..
И все пак си мисля, че това е лъжа![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Жените ни нещо много често започнаха да обръщат поглед към чужденците . Не е на хубаво .
Влюбена си в бездарен певец видян в евтино и копирано тв шоу...ааааааа-хаааааааааа
Решение -> поне се научи да тролиш що-годе прилично,това...нещо...е жалко.
Предписвам сода каустик,по 10 грама на килограм живо тегло.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Абе я се гръмни!!!!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ама ти , сериозно ли ? Осъзнай се и се дръж като вече голяма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сааамоубийство,о-о,о-о,сааамоубийство.
(секс със животни много добре се размени със самоубийството)
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
МУХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХЯХАХА ХАХАХААХХААХ....
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Лично познавам Рафито тъй като живее до нас и сме били в едно даскало и искам да кажа, чe
в живота извън сцената е същият усмихнат и винаги с добро настроение просто евала на такива хора.
По темата : Не е невъзможно, но май има приятелка![]()
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
мдааа.... no hope
иначе ако ще си избираме от ексфактор, аз искам да праскам онaя малката, дето питаше кой е васко василев, много искам!!!![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Жалка работа, уж 22 годишна, с манталитет на 10-11 годишна пача.
Като ще тролиш, прави го по - оригинално, с повече въображение и креативност
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Чисто психологически.
- нещо си отчаяна и разочарована (разбираемо предвид момчетата - не мисля, че "мъж" подхожда на всеки - които са толкова прости и невежи, незнаещи как да се отнасят с една жена)
- това "влюбване" си е чиста измишльотина. Защо? Защото си видяла човек, който е привлекателен според твоите стандарти, след което си му придала качествата на мъжът, който искаш да имаш до себе си. Естествено няма лошо, но не се надявай на нищо.
- Няма как да ти е тежко и бля-бля-бля. Осъзнай се това е просто начин да си въобразиш, че има "принц на бял кон" и си го намерила. Мечтай си - мечтите са безплатни, но си остани само с тях в подобни ситуации, нищо хубаво няма да излезне от цялата работа.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Продължавай напред чадо мое и нека късмета да бъде с тебе.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Ех и аз съм влюбена в Рафи...
Не,наистина - стегни се. Осъзнай,че в момента си заживяла в прекрасната си фантазия и не ти се излиза от Дриймвийл ,ама се налага. На 22 години си ,той е на 18. Още не е завършил училище ,а после го очаква доста ... динамично бъдеще. Не мисля ,че точно сега си търси приятелка ,а и да си търси /не се обиждай/ би се хванал точно с теб.
Има едно психологическо обяснение за това защо жените /а и мъжете де/ се влюбват в хора ,които не могат да имат , но няма да ти разтягам локуми тука...
Съветвам те да спреш да си втълпяваш ,че си влюбена в него , да излезеш и да намериш реалистичен обект на желанията си. Живота ти ще стане по-лесен.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Влюбена си в него ??
Късаш се да ревеш ??
Ревнуваш го ??
Виждала си го само по телевизията и не го познаваш ..
Охх ;хх ..
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
той понеже Рафи е една звезда, хахахаха
дръж се както подобава за годините ти, това е моят съвет