- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям срам...
Ами на мен ми се случи. (Аз съм на 19 в момента, той също). Та с приятеля ми сме в тях и баба му беше излязла при една съседка за нещо и трябваше да си дойде след 2-3 часа, обаче си дойде по-рано, а аз бях отгоре му и до половина покрита с одеяло и както си правим кефа .. тя изведнъж нахлу в стаята погледна ни и се изниза .. и ние естествено спряхме каквото правехме, на мен ми беше много неудобно след това, но отидох при нея в кухнята и и казах да дойде при нас да си говорим
, тя не дойде
![]()
![]()
. След една седмица пак така бях при него и баба му пак я нямаше и му казах, сигурен ли си, че няма да си дойде пак по-рано като предния път и той да бе спокойно
.
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
И пак се бяхме награбили, пак аз отгоре, обаче този път нямаше никакво одеяло около нас.. не чухме кога баба му влезна в стаята, но само видях как си оставя чантата най-спокойно и в следващия момент ни вижда, стресна се и пак се изниза ..голям срам си беше цели 2-пъти ни завари .. после не се появявах у тях повече от 2 седмици
. Така че, спокойно щом само 1-път са ви заварили
, случва се
, вдигни глава и не се отдалечавай от тях, само защото са те заварили
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Ох, за щастие не са.
Иначе биха изпаднали в шок или нещо подобно.
Здрасти Смолвиле,
и при мен имаше подобна ситуация, бехме у приятелката ми и правих масаж да срамните усни с уста когато на майка и са прибра и баща и беше майка, голяма любов въртяхме, и нали тя влиза и аз без гащи, оная другата гола и третия подава на бербатов и си викам ба ко стаа тука, кви са тез глупости не моа са запра, и те са много готини хора ама като се сетя, така некво кофти ми става и получавам разтройство
Хахах тъкмо снощи си говорихме на тая тема- преди може би 1 година приятеля ми ме караше да правим секс на дивана в хола, понеже така искал (техните ги нямаше няколко дена и това беше последния ден и уж трябваше да си дойдат вечерта) това беше може би към 12 на обяд. Нв знам защо явно съм усещала и не се съгласих и си останахме в неговата стая :Д и както нещо си викам чувам на вратата как се чука :Д много се зарадвах, че не сме в хола
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!