.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ами на мен ми се случи. (Аз съм на 19 в момента, той също). Та с приятеля ми сме в тях и баба му беше излязла при една съседка за нещо и трябваше да си дойде след 2-3 часа , обаче си дойде по-рано, а аз бях отгоре му и до половина покрита с одеяло и както си правим кефа .. тя изведнъж нахлу в стаята погледна ни и се изниза .. и ние естествено спряхме каквото правехме, на мен ми беше много неудобно след това, но отидох при нея в кухнята и и казах да дойде при нас да си говорим , тя не дойде . След една седмица пак така бях при него и баба му пак я нямаше и му казах, сигурен ли си, че няма да си дойде пак по-рано като предния път и той да бе спокойно .
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

И пак се бяхме награбили, пак аз отгоре, обаче този път нямаше никакво одеяло около нас.. не чухме кога баба му влезна в стаята, но само видях как си оставя чантата най-спокойно и в следващия момент ни вижда, стресна се и пак се изниза .. голям срам си беше цели 2-пъти ни завари .. после не се появявах у тях повече от 2 седмици . Така че, спокойно щом само 1-път са ви заварили , случва се , вдигни глава и не се отдалечавай от тях, само защото са те заварили
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ох, за щастие не са.
    Иначе биха изпаднали в шок или нещо подобно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от time2rock Виж мнението
    За вагинален секс не са ме хващали(може би защото правим от доста малко време), но при оралния винаги мама се прибира 1 мин. след като свърши 1 от 2ма ни...
    С пълна устичка хващала ли те е мама
    или на коленца... ужс, ако един ден видя някой кретен как си е седнал с омекнал пенис, a пред него щерка ми се облизва и преглъща, ще ги убия и после ще се гръмна
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Днес бях в приятелката ми и правихме секс. Кофтито в случая беше, че техните се прибраха по едно време, а не се очакваше никой да си дойде в следващите 3-4 часа и ни хванаха. Ние не ги усетихме кога са влезли и беше много гадно. Сега, ми е много тъпо пред родителите й. Та въпроса ми е случвало ли ви се е и на вас такава издънка и как след това сте се гледали дето се вика с родителите/и/му в очите. Те по принцип са много готини хора, но все пак като се сетя и.....
    Здрасти Смолвиле,
    и при мен имаше подобна ситуация, бехме у приятелката ми и правих масаж да срамните усни с уста когато на майка и са прибра и баща и беше майка, голяма любов въртяхме, и нали тя влиза и аз без гащи, оная другата гола и третия подава на бербатов и си викам ба ко стаа тука, кви са тез глупости не моа са запра, и те са много готини хора ама като се сетя, така некво кофти ми става и получавам разтройство

Мега фен Аватара на mynichka
    Хахах тъкмо снощи си говорихме на тая тема- преди може би 1 година приятеля ми ме караше да правим секс на дивана в хола, понеже така искал (техните ги нямаше няколко дена и това беше последния ден и уж трябваше да си дойдат вечерта) това беше може би към 12 на обяд. Нв знам защо явно съм усещала и не се съгласих и си останахме в неговата стая :Д и както нещо си викам чувам на вратата как се чука :Д много се зарадвах, че не сме в хола
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си