.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на 4o4ina

А вие копелета

къде ще посрещнете Новата Година?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    в страната на чудесата :amphetamine:

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще се събираме в един познат, 2 компании, но се познаваме повечето и 30-40 човека ще е доста тъпо усещам
    n00bs

Град
    София
    що да е тъпо бе ;д
    както си го направите:>

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще е яко задимено, а имам чувството, че от цигарен дим се задушавам.
    n00bs

Град
    София
    е...навсякъде ше е така общо взето
    кво да ги правиш...пушачи ;д

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina Виж мнението
    къде ще посрещнете Новата Година?
    У вас.
    Както казвам аз, каня те на парти в Claymore.

Angry

у нас .. : |

Повече от фен Аватара на Miichelle
    У нас. Нямам търпение.... -.-
    yep.... reality bites -.-

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    у нас естествено..нали тряа сичко да се провали в последния момент )
    ♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не знам на колко години си, ама какво като се е провалило с едни хора, винаги ще звъннеш на някой друг да те приютат. Все при някого ще има място за още едно дупе.

Аз пък вярвам, че ще си изкарам хубаво. Ау, да трябва да си подготвим музика тази година, че миналата трябваше да пеем и пак си направихме веселото. :Д

Супер фен Аватара на Shines
    Не е решено още предполагам с брат ми или с един приятел и сестра му .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С любимите хора ще си готвим :* После ще се контим, ще пиЙмИ и ядИмИ :}
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

на една вила и както винаги ще е "Обичам да е сложена масата и само да седна".

И ще е party animal защото сме като животни.

Мега фен Аватара на D1esel
    С едни приятели на купон. Абе вие сте много съвестни бе, всички с приятелчета, с братчета, със сестричета. Koeто е добре де, не казвам, че е лошо, а дори напротив- много е добре. А иначе в софиянците.цом всички са по синситита, биати, ялти и т.н. А в крайна сметка най-много да се струпат на безплатния концерт на Батенберг.

Ще ви изпапкам ;*

Град
    София
    Да, супер якото е да си в синсити или ялта. И за двете места имаше предложения, ама "не, мерси". Онзи ден бях в Ялта и каква ще е разликата с на Нова година, никаква. Ще празнуваш с някакви досадници, които ще ти се бутат, ще се чудиш къде да си оставиш чантата, ще седиш няколко часа и после пийнал таксита. Друго си е на вила някъде за няколко дена, леглото да е близко и да си легнеш. :Д

Banned Фен
    Хаа, това пък е толкова жалко да знаеш, че някой те е приютил.
    Бъдете смели - сам - сам. Помнете и, че винаги има и по-зле от вас. Ето, аз мога да събера неудачниците от този форум, за да не съм сам, но не искам - по-добре сам, отколкото с неудачници (и аз съм човек). Според мен истинските неудачници са тези, които на всяка цена гледат да си уредят да са с някой - който ще да е, само и само, за да не ги смятат именно за неудачници. Аз такъв проблем нямам. Може днес да съм сам, а утре да съм с най-яката мацка. Въпросът е да не се коркаш и аз наистина не се. Компания - много важно - аз съм индивидуалист - сам срещу всички, ще прекарам още една Нова година в Интернет - как ли пък няма да клекна на някакви боклуци само и само някой да не каже нещо? Друг е въпроса, че ме и мързи. Но ако някой знае някой як купон или нещо, може да каже. Макар че това ми е последния проблем. Трябват ми пари, не купони. (Не джобни, а повече)
    Последно редактирано от M214 : 12-28-2011 на 22:58

Цитирай Първоначално написано от M214 Виж мнението
    Хаа, това пък е толкова жалко да знаеш, че някой те е приютил.
    Бъдете смели - сам - сам. Помнете и, че винаги има и по-зле от вас. Ето, аз мога да събера неудачниците от този форум, за да не съм сам, но не искам - по-добре сам, отколкото с неудачници (и аз съм човек). Според мен истинските неудачници са тези, които на всяка цена гледат да си уредят да са с някой - който ще да е, само и само, за да не ги смятат именно за неудачници. Аз такъв проблем нямам. Може днес да съм сам, а утре да съм с най-яката мацка. Въпросът е да не се коркаш и аз наистина не се. Компания - много важно - аз съм индивидуалист - сам срещу всички, ще прекарам още една Нова година в Интернет - как ли пък няма да клекна на някакви боклуци само и само някой да не каже нещо? Друг е въпроса, че ме и мързи. Но ако някой знае някой як купон или нещо, може да каже. Макар че това ми е последния проблем. Трябват ми пари, не купони. Не джобни, а повече.
    Имаш ли кола? Качи се на копитото и гледай зарята над София сам Преди 2007-2008 година така направихме с един приятел. Беше супер яко!

Град
    София
    Че, какво му е жалкото, аз не ти говоря за неудачници да те приютяват, а приятели, с които просто не ти е било в плановете да си на Нова година.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    А в крайна сметка най-много да се струпат на безплатния концерт на Батенберг.
    Хаха, те това си е баш най за самотници.

Banned Фен
    Имаш ли кола? Качи се на копитото и гледай зарята над София сам Преди 2007-2008 година така направихме с един приятел. Беше супер яко!
    Имам - много важно ще дам десетки левове за някаква си заря - много важно.

Taка и така подхванахте темата, да ви питам, защо според вас точно вие сте тези, които имате повече приятели в интернет, а не в живота? Аз имам обяснение, но искам и вие да си кажете мнението. Моето обяснение е, че има 2 типа хора - стадо овце и човеци. Овцете са повечето, те имат затруднение в разсъждаването, особено когато става въпрос за философстване. А другите, човеците, държат на себе си, в очите на другите излгеждат като егоисти или нърдове. Но всъщност това са истинските хора.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Че, какво му е жалкото, аз не ти говоря за неудачници да те приютяват, а приятели, с които просто не ти е било в плановете да си на Нова година.
    Е, ма ти предлагаше да звъниш ти на хора да те приютяват.
    А пък и аз - с моите 0 приятели - защо ще се правя на такъв, какъвто не съм.

Цитирай Първоначално написано от M214 Виж мнението
    Имам - много важно ще дам десетки левове за някаква си заря - много важно.
    Тогава иди до НДК, качи се на някой от балконите и гледай София без пари. Или просто иди някъде в Бояна или Драгалевци от където се вижда всичко.

Banned Фен
    Тогава иди до НДК, качи се на някой от балконите и гледай София без пари. Или просто иди някъде в Бояна или Драгалевци от където се вижда всичко.
    Пак е малко лузърско - да излезеш, колкото да се каже, че си излязъл - аз НДК-то го гледам всеки ден - не знам точно за кои балкони говориш - горе на панорамата всичко ще е резервирано.
    Последно редактирано от M214 : 12-28-2011 на 23:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си