- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- А вие копелета
в страната на чудесата :amphetamine:
Ще се събираме в един познат, 2 компании, но се познаваме повечето и 30-40 човека ще е доста тъпо усещам
n00bs
що да е тъпо бе ;д
както си го направите:>
Ще е яко задимено, а имам чувството, че от цигарен дим се задушавам.
n00bs
е...навсякъде ше е така общо взето
кво да ги правиш...пушачи ;д
У нас. Нямам търпение.... -.-
yep.... reality bites -.-
у нас естествено..нали тряа сичко да се провали в последния момент)
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Не знам на колко години си, ама какво като се е провалило с едни хора, винаги ще звъннеш на някой друг да те приютат. Все при някого ще има място за още едно дупе.
Аз пък вярвам, че ще си изкарам хубаво. Ау, да трябва да си подготвим музика тази година, че миналата трябваше да пеем и пак си направихме веселото. :Д
Не е решено още предполагам с брат ми или с един приятел и сестра му.
С любимите хора ще си готвим :* После ще се контим, ще пиЙмИ и ядИмИ :}
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на една вила и както винаги ще е "Обичам да е сложена масата и само да седна".
И ще е party animal защото сме като животни.
С едни приятели на купон.Абе вие сте много съвестни бе, всички с приятелчета, с братчета, със сестричета.
Koeто е добре де, не казвам, че е лошо, а дори напротив- много е добре.
А иначе в софиянците.цом всички са по синситита, биати, ялти и т.н.
А в крайна сметка най-много да се струпат на безплатния концерт на Батенберг.
![]()
Ще ви изпапкам ;*
Да, супер якото е да си в синсити или ялта. И за двете места имаше предложения, ама "не, мерси". Онзи ден бях в Ялта и каква ще е разликата с на Нова година, никаква. Ще празнуваш с някакви досадници, които ще ти се бутат, ще се чудиш къде да си оставиш чантата, ще седиш няколко часа и после пийнал таксита. Друго си е на вила някъде за няколко дена, леглото да е близко и да си легнеш. :Д
Хаа, това пък е толкова жалко да знаеш, че някой те е приютил.
Бъдете смели - сам - сам. Помнете и, че винаги има и по-зле от вас. Ето, аз мога да събера неудачниците от този форум, за да не съм сам, но не искам - по-добре сам, отколкото с неудачници (и аз съм човек). Според мен истинските неудачници са тези, които на всяка цена гледат да си уредят да са с някой - който ще да е, само и само, за да не ги смятат именно за неудачници. Аз такъв проблем нямам. Може днес да съм сам, а утре да съм с най-яката мацка. Въпросът е да не се коркаш и аз наистина не се. Компания - много важно - аз съм индивидуалист - сам срещу всички, ще прекарам още една Нова година в Интернет - как ли пък няма да клекна на някакви боклуци само и само някой да не каже нещо? Друг е въпроса, че ме и мързи. Но ако някой знае някой як купон или нещо, може да каже. Макар че това ми е последния проблем. Трябват ми пари, не купони. (Не джобни, а повече)
Последно редактирано от M214 : 12-28-2011 на 22:58
Че, какво му е жалкото, аз не ти говоря за неудачници да те приютяват, а приятели, с които просто не ти е било в плановете да си на Нова година.
Taка и така подхванахте темата, да ви питам, защо според вас точно вие сте тези, които имате повече приятели в интернет, а не в живота? Аз имам обяснение, но искам и вие да си кажете мнението. Моето обяснение е, че има 2 типа хора - стадо овце и човеци. Овцете са повечето, те имат затруднение в разсъждаването, особено когато става въпрос за философстване. А другите, човеците, държат на себе си, в очите на другите излгеждат като егоисти или нърдове. Но всъщност това са истинските хора.