- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- А вие копелета
Над билетния са си едни доста ниски балкончета, така да се каже.
Споко, аз на най-яките купони съм бил още, когато никой не си е мечтал за такива неща, едни балкончета няма да ме привлекат.
На работа до 10:30, после у нас с мама , тате и приятеля ми.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ето защо трябва да се пише във форума на глобала:
Много хора се опитаха да създадат алтернативни форуми:
http://kofata.forumotion.com/
http://naiqkiqt.forumotion.net/
Форума на NomNomNom
Но само форона на глобала събра 10 000 поста!
Затова ако видите пак някой да се опитва да създава нов форум при наличието на форона на глобала, спрете го докато е време - каквото и да направят, ще бъде нетрайно!
ще съм с приятели, някъде далеч от Студентски град ....
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Според вас кой живее по-добре - човек, който всеки ден си е вкъщи, не работи, мързелува, не ходи на училище или на работа, но и на Нова година ще си е вкъщи
или
човек, който всеки ден търчи на училище, на работа, блъска се като идиот и накрая на Нова година отива някъде и празнува, след като цяла година си е скъсвал задника от работа.
Не е анонимен, познаваме го, а и така или иначе не се вижда с хора, така че кво му пука дали е или не е.
Е, това не съм точно аз, защото не ми е проблем да изляза на Нова година или, когато и да е. Просто ме интересуваше мнението ви. Заради един купон, който накрая ще се окаже, че не е бил кой знае какво, да си скъсваш задника цяла година - не го разбирам много-много.
А иначе защо съм такъв ли - ами според мен мързелът си е даденост при човека.
По-добре с един човек, отколкото с 200 маймуни![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аз обаче не разбирам защо някой трябва да се скъса от работа цяла година, че да празнува Нова година с други хора.
Майтап.
Ама вие верно ли?
Ами ако каниш говеда ще е кочина, аз затова не каня говеда.
Според мен, лузърите трябва да си оползотворяват времето на Нова година. Кое е най-странното нещо, което сте правили на Нова година? След като и без това няма никъде да излизате, ето някои възможности:
Може да се изчистите с прахосмукачка.
Може да легнете да се наспите.
Може да си свършите някаква лична работа.
Може да си ъпгрейднете сайтовете докато никой не ги посещава.
В на един приятел заведението,ама съм болен нещо и е натрупал сняг чак до колене
Creative Technologie
с приятели в някъв ресторант на едно момче от компанията![]()
Първоначално написано от BladeDancer
да де, на родителите му..
Първоначално написано от BladeDancer
Положението е "анти-конти", ще сме в апартамента на някакви роднини на един познат. Очакват се 20 човека
Respect my authoritah
Хайде, разказвайте къде бяхте - то е ясно, че целия смисъл на това да отидете някъде, е после да се похвалите във форона.