- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да се преместя ли или не
Уча в икономически техникум. В момента съм 11 клас, в края на първия срок. Искам да се преместя в езикова гимназия, но не знам дали това ще е добър избор. Вие как мислите?
По - добре си остани в икономическия техникум. Струва ми се твърде късно , за да се преместиш в езикова , когато трябва да държиш приравнителни изпити по езика , като имаш предвид, че те в момента са на доста по - високо ниво (или поне така предполагам!)
Но все пак ти си решаваш.
Според мен няма смисъл. Догодина завършваш. Не си струва според мен.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Изтрай още една година. Няма смисъл сега точно да се занимаваш с приравнителни.
yep.... reality bites -.-
Година и половина. ;/
То цялата работа е заради класа ми, но като се преместя, не знам на какво ще попадна.
То няма гаранция, че като се преместиш ще попаднеш на съвършения клас. Може да се получи точно обратното - да са по-зле и от стария ти клас...
yep.... reality bites -.-
Предстоят ти изпити следващата година, не се занимавай с глупости... стой си в икономическия, пък и въобще не се знае на какво ще попаднеш, ако се преместиш в езикова гимназия.
Не се прецаквай сам(a), заради сбирщина идиоти. Като завършиш може и никога повече да не ги видиш.
Аз имам подобен проблем, но съм осми клас. Пак съм в икономически техникум и ми се иска да се преместя в математическа гимназия. Попринцип исках да вляза там, но не бях сигурна дали бала ще ми стигне. Сега има свободно място. Щом си успял/а да ги изтърпиш 4 години не си заслужава да се местиш. Ако се преместиш ще ти е по-гадно, защото няма да сте на едно и също ниво, ще сте учили различни неща.