.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D

Exclamation Ще ми помогне ли някоййй?

Приятели, здравейте. Искам да си кажете мнението: аз живея във Варна. Смятам се за умна (повечето ми оценки да 5 и 6, имам и няколко 4ки) и талантлива ;дд - рисувам мн добре. Но тук идва и проблемът... аз съм 7 клас и се чудя какво да правя: да кандидатствам за някоя елитна гимназия - немска, английска, или за НУИ - то (музикалното с рисуване)... много ме е яд, че не мога да решаааа!!! Нашите дават сума ти пари за школи и уроци по БЕЛ и матем, аз си скъсвам задника от учене... дали не е излишно, щом в крайна сметка ще рисувам??? АКО в крайна сметка рисувам, де...
    И освен това една от най-добрите ми приятелки ще влиза там, иии още 2 мои фрс, и не знааааамм... да си осигуря бъдещето с образование или да си го пропилея, но да правя нещо, което наистина искам... уфффф! мразя... нз кво мразя, мн съм тъпа...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Защо смяташ, че ако избереш рисуването ще си пропилееш бъдещето?
    yep.... reality bites -.-

Повече от фен
    Град
    Мии, защото колко успели и богати художници си видял/а досега? Всички са ги оценили след смъртта им, а аз мисля, че имам потенциал за по-...мащабни? неща... все едно техникумите, а после ако искам да вляза в някой университет няма нищо да знам... мисля, че рисуването само за архутектурата може да ми помогне, но.. аз не съм мн мн по чертането..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Цитирай Първоначално написано от callia Виж мнението
    Мии, защото колко успели и богати художници си видял/а досега? Всички са ги оценили след смъртта им, а аз мисля, че имам потенциал за по-...мащабни? неща... все едно техникумите, а после ако искам да вляза в някой университет няма нищо да знам... мисля, че рисуването само за архутектурата може да ми помогне, но.. аз не съм мн мн по чертането..
    Има много преуспели художници ;д живи, но не и в България. Трябва наистина да си помислиш дали искаш да се занимаваш с рисуване защото е много трудно нагоре, има най-различни сайтове поразрови се, поразгледай и така. Пожелавам ти успех!

Бих влезнала в елитна гимназия. Уменията по рисуване пак може да си ги развиваш като хоби.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    И аз бях в същото положение. Абсолютно.
    Но ти препоръчвам както по- горния коментар да се заемеш с нещо по- сериозно.
    А рисуването просто като хоби...
    Решението си е твое. Иначе в областта на рисуването- архитектура, моден дизайнер, инженерен дизайнер. Които се развиват по- добре извън България.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Бих влезнала в елитна гимназия. Уменията по рисуване пак може да си ги развиваш като хоби.
    абсолютно!! по- добре в елитна гимназия, ама все пак това е твоето бъдеще и изборът е твой)

Град
    Плевен
    Ако чувстваш, че рисуването те влече и си наистина добра в него - върви там. Не се води от това къде приятелките ти са влезли или къде родителите ти искат да ходиш. Твое е решението. Аз се отказах да влизам в НУИ и реших да си остана в моето даскало, но това е защото не мисля да ставам художник, дори и да съм добра трудно мога да седна и да рисувам нещо. А това, че няма художници не е вярно. Ако си художник тук трудно може да спечелиш нещо, но ако си в някоя друга по-добра от нас страна... Но цената зависи в какъв стил работиш, таланта ти и колко можеш да се рекламираш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Напълно съм съгласна.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    И аз бях в същото положение. Абсолютно.
    Но ти препоръчвам както по- горния коментар да се заемеш с нещо по- сериозно.
    А рисуването просто като хоби...
    Решението си е твое. Иначе в областта на рисуването- архитектура, моден дизайнер, инженерен дизайнер. Които се развиват по- добре извън България.
    A ти какво предпочете?
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Трябва да избереш това, с което ти искаш да се занимаваш. Не се води по мненията на приятелки или родители. Нашите бяха твърдо "за" да вляза в художествената гимназия, даже мисля, че бяха по-навити и от мен. Решението си е твое. Естествено можеш да влезеш в елитна гимназия и да се занимаваш с рисуване като хоби, но не мисля, че ще ти остава време за хобито... Като знам как се натяга в такива гимназии...
    yep.... reality bites -.-

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от callia Виж мнението
    A ти какво предпочете?
    Аз избрах да продължа в друга област. Не с рисуването. Но продължавам да си се занимавам извънкласно.

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам какво ще решиш,но влизане някъде,защото приятелките ти са решили да влезнат там,не е правилно решение.Не се подвеждай по тях като след няколко години може и да не се поздравявате.

Мега фен Аватара на Chacho
    За рисуването винаги има частни уроци, а то се комбинира толкова добре с други предмети. Познавам хора, които рисуват много добре и винаги са искали да се занимават само с това, но от страх влязоха архитектура, строителство, филология, т.н. Те обаче не са спирали да рисуват, някои от тях си продават картини, пък сега с 5-6 от тях ще разработваме игра и са ми изключително ценни такива хора. Според мен това е правилният подход, да играеш на сигурно и да изчакаш момента си. Но все пак рисуването иска голяма отдаденост и трябва да се научиш да съчетаваш нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За рисуването винаги има частни уроци, а то се комбинира толкова добре с други предмети. Познавам хора, които рисуват много добре и винаги са искали да се занимават само с това, но от страх влязоха архитектура, строителство, филология, т.н. Те обаче не са спирали да рисуват, някои от тях си продават картини, пък сега с 5-6 от тях ще разработваме игра и са ми изключително ценни такива хора. Според мен това е правилният подход, да играеш на сигурно и да изчакаш момента си. Но все пак рисуването иска голяма отдаденост и трябва да се научиш да съчетаваш нещата.
    Ти си бил голема курва ве ХАХАХААХАХАХАААХАХА

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Авторке , аз бях в същата дилема - рисуване или това , което уча в момента , но в крайна сметка избрах образованието. Рисуването в момента си ми е хоби и честно казано не съжалявам за избора си. Даже напротив. Знам, че ще имам сигурно бъдеще.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Според мен най-правилния отговор се крие някъде в теб...Ако бях на твое място щях да вляза в елитно училище,за да имам хубаво образование,а след 12 клас бих си помислила за университет с профил рисуване... [=

Повече от фен
    Град
    Благодаря на всички!! Над горното мнение най - много се замислих... наистина мерси!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Мега фен Аватара на Chacho
    Слушай Hayashi. По-надолу във форума можеш да видиш как рисува и може да ти е за пример, че нещата се получават.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

уфффф! мразя... нз кво мразя, мн съм тъпа... << кво беше тва ??? иначе не пропилявай знанията си - елитна гимназия
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Леле майко...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Бих те посъветвала да избереш езикова гимназия, или каквото там каза. Ако след 2-3 години още се интересуваш от рисуване, ако ходиш на уроци например, като дойде време за висше образование винаги можеш да запишеш нещо с изобразително изкуство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си