- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Новата фотосесия на VaMpiRKaTaaa 18+
И после хората казват, че си тъпа....
Напълно съгласен съм с тебе.
тази като роди ще лягаш на едната гърда , ще се завиваш с другата xD
о.О що за ...животно
Hostis Honori Invidia
дали е правила секс някога
Има мъже 'дето си лягат с всяка "тръба", тъй че не е невъзможно да се е чукала с някого.
Respect my authoritah
Ами аз, както вече казах, я троля от близо 1 седмица. И ми е разказвала, че е имала преди приятел с който са се скъсвали от секс. Даже ми сподели, че бил я лизал няколко пъти, при което директно станах от компа и отидох в кенефа да драйфам...![]()
Слабото в момента се счита за красиво. Аз не харесвам нито анорексично слаби, нито дебели. Но слабото винаги може да се замаскира и не е толкова нелицеприяно.Живеем във времена в които идеалните кг за една жена са сигурно около 45. В крайна сметка аз не съм видяла анорексички с грозни изщръкнали кокалаци да се снимат така.. слаби момичета бол .. а тва дебелото как да го прикриеш по някъв начин?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
има мъже, които угояват жените си за да изглеждат къде къде по-дебели о тази тук, така, че съм сигурен, че ще се намери кой да я ебе и даже ще и се кефи на сланините
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Трудно ми е да се изразя. Гадното е, че съм виждала и други такива, които "пръскат флуиди", където и да отидат... -.-
yep.... reality bites -.-
Радвам се, че в мое отсъствие има кой да пуска теми за вампирката <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...