- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Новата фотосесия на VaMpiRKaTaaa 18+
дали е правила секс някога
Ами аз, както вече казах, я троля от близо 1 седмица. И ми е разказвала, че е имала преди приятел с който са се скъсвали от секс. Даже ми сподели, че бил я лизал няколко пъти, при което директно станах от компа и отидох в кенефа да драйфам...![]()
Има мъже 'дето си лягат с всяка "тръба", тъй че не е невъзможно да се е чукала с някого.
Respect my authoritah
Разбирам те, но не мислиш ли, че жените, които са анорексично слаби също би било добре да се срамуват да се снимат голи? А те го правят и никой и копче не им казва. Отново стеротипи! Значи дебела - не, а анорексия -да. Преди 200 години на мода са били точно такива жени. Не се знае дали някой, ако види твои снимки след още 200 години няма да си каже: "тая слабата ква е смешна, как не я е срам"
Слабото в момента се счита за красиво. Аз не харесвам нито анорексично слаби, нито дебели. Но слабото винаги може да се замаскира и не е толкова нелицеприяно.Живеем във времена в които идеалните кг за една жена са сигурно около 45. В крайна сметка аз не съм видяла анорексички с грозни изщръкнали кокалаци да се снимат така.. слаби момичета бол .. а тва дебелото как да го прикриеш по някъв начин?
има мъже, които угояват жените си за да изглеждат къде къде по-дебели о тази тук, така, че съм сигурен, че ще се намери кой да я ебе и даже ще и се кефи на сланините
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Трудно ми е да се изразя. Гадното е, че съм виждала и други такива, които "пръскат флуиди", където и да отидат... -.-
yep.... reality bites -.-
Ами имаш доста сбъркана преценка за хората тогава, защото не съм такъв. И не всеки, който се ебава с някой, е комплексиран, аз го правя просто заради ташака. Пък и в случая има за какво да се ебава човек, тази непрекъснато търси внимание по всевъзможни начини, пък и е сравнително известна във форума с изцепките си. Ти вместо да ми правиш забележка, вземи спри да пишеш тука, защото си доста дрЪт в сравнение с аудиторията на форума. И никой не го интересува колко момичета са ти пращали снимки, не е нужно да се изтъкваш по толкова смешен начин...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 12-28-2011 на 18:47
Радвам се, че в мое отсъствие има кой да пуска теми за вампирката <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хора, вие сте противни.... опропастихте ми малкото оставащо детство... и то на обяд .. тц,тц,тц...![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
о.О безмълвие
...don't care what I've become but fear what I am becoming...