- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Новата фотосесия на VaMpiRKaTaaa 18+
а3
Последно редактирано от machoka : 12-05-2012 на 15:00
сириъсли...
Количеството сланина в снимките е над 9000
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa на хапчета ли сте ве
n00bs
ОМГ ... Задавих се с чай като го видях това ... :О Не е реално, нали?
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Кой би споделил подобни снимки в интернет??! о.О
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
aaaaaaaaaaaa dafuq?
Първоначално написано от BladeDancer
То не е баш по интернет, само на мене ги е пращала по скайпа. Троля я вече 1 седмица...![]()
ОМГ
КАКВО СЕ СЛУЧИ С ОЧИТЕ МИ
ОМГ
ТОВА ИСТИНСКО ЛИ Е? И ТЯ ГО РАЗПРАЩА? С ЦЕЛ ДА ЗАРИБЯВА МЪЖЕ? АЗ АКО БЯХ МЪЖА И МИ ИЗПРАТИ ТАКАВА СНИМКА,ДИРЕКТНО Я БЛОКИРВАМ.. ЗАЩО СЕ СМЯТА ЗА СЕКСИ.. МАМКА МУ , ОТВРАТИХ СЕ... НЯМА ДА БЛИЗНА НИЩО В БЛИЗКАТА 1 СЕДМИЦА................АМА АМА АА ТЯ НЯМА ЛИ ОГЛЕДАЛО??? И СИ СНИМА БУЦЕСТИЯ,ЦЕЛУЛИТЕН ЗАДНИК И ГО РАЗПРАЩА НА НЕПОЗНАТИ? ЗАЕДНО С УВИСНАЛИТЕ СИ ВИМЕТА И ПАЛАСКИ.. ОЛЕ НЕ МОГА .. НЯМА ТАКАВА..НЕРЕАЛНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
А ТЯ ТАЯ ОЦЕЛЯ ЛИ ПОКРАЙ КОЛЕДА В КРАЙНА СМЕТКА?
омг тя е толкова сексиииииииии
сигурно не пуска прахосмукачка, а просто се върти по пода и обира всичко с някой пуловер, ооо дааааааааа
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
недей така
може да пропука пода
ХАХХХАХАХА
Това заслужава fap fap fap fap fap... Има хубаво "дупе" xd![]()
![]()
![]()
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
ARE WE МАЙКА ВИ ПРОТИВНА АС ОРХАН МУРАД ДА БЯХ ПАК ЩЕШЕ ДА СЕ ПОГНУСЯ ВЕ
БАХТИ ТЪПИЯ ФОРОМ СТАНА ИМА ПО ДВЕ НОВИ ТЕМИ НА ДЕН И ЕДНАТА ВИНАГИ Е ГАДНА
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
искам целия форум да правим секс извращения с нея.
Пичове, не знам кое е това момиче, и да, в действителност не е никак привлекателна. Но в крайна сметка не е възпитано да се подиграваме на някого. Ако някой е решил да се излага - нека го прави сам. Не е никак готино това, да се подиграваме на хората. Съгласни сте с мен, нали?
Не е възпитано да се подиграваш , ако я срещнеш на пътя с нормални дрехи - да. Ако има нормални снимки - да. Но по дяволите защо като си дебела се излагаш така? И как да не ти се подиграват? Нямаш ли самопреценка, огледало, приятели!? Как може да си 100+ кг. и да се снимаш по сутиен с изкарани увиснали цици и по прашки.. при положение,че задника ти е на буци и имаш много целулит. Тия прашки ще се пръснат. За такива дирници има боксерки и бикини. То си е жива подигравка със себе си тази фотосесия, а камо ли хората да си замълчат.
http://prikachi.com/images/353/4197353o.jpg
Големи цици + дъкфейс![]()
И после хората казват, че си тъпа....
Напълно съгласен съм с тебе.
вай вай вай
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
тази като роди ще лягаш на едната гърда , ще се завиваш с другата xD
NightGuardian кво стана с мойта заявка бе брааааат ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
о.О що за ...животно
Hostis Honori Invidia