.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Мега фен Аватара на Chacho
    Слушането на чалга не кара хората да затъпяват, затъпяването на хората ги кара да слушат чалга. С изключения, разбира се.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от ShadyStyle Виж мнението
    пинкпа7нер имам 1 въпрос към тебе брат защо винаги говориш за себе си защо мислиш че ни интересува какво си правил брат преди и кво правиш сега братле разбираш ли говориш като баба ми и сигурно носиш очила и що ми изглеждаш като някой китаец брат нищо лично
    Това е момиче, ръб.

Изказва мнение и пример по въпроса за чалгата, който впрочем е далеч от темата.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    тая тема се сбози много. започна от проблема "нашите не ме оставят да съм навън до късно, докато другите ми 15годишни приятелки тогава излизат, sad face" ,a стигна до "проблеми", революции и чалга. О.О

всичко опира до акъл, някои го имат в достатъчно количество да преценяват ситуация и проблеми, други - колкото да станат сутрин и да знаят, че това което изгрява е слънцето, ама от изток ли, от запад ли, на кой му пука. това е всичко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    прочетох темата по диагонал и от видяното-всички обвинявате родителите
    обаче първо, тя спомена за сестра й, която кой знае какви ги е вършила -> искат да я предпазят от глупостите
    второ, спомнете си за всичките убити момчета и момичета в последните години, ако вие сте родители, нима няма да се притеснявате за децата си?! не казвам, че трябва да се държи на каишка, да не му стане нещо, но все пак тя е малка, нормално е да си я пазят повече..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

[QUOTE=toad;9966497]Момиче , ти не знаеш какво е ужасен живот ! Хабер си немаш мила
    Съжалявам,че се намесвам,но тя все още не го е разбрала Някои хора са свикнали в добра среда..и затова не знаят какво е ''ужас'' ; )) Живота става все по-труден ... !

НАПЪЛНО СЪГЛАСНА! трябва да спечелиш доверието на родителите сии .. с времето всичко ще се оправи ! Не се притеснявай

Голям фен Аватара на babyy123
    Ако приятелят наистина те обича ще се опита да те разбере,а за вечерния час недей да се напрягаш толова може би наистина си има причина..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си