- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота ми е ужасен... :х
Слушането на чалга не кара хората да затъпяват, затъпяването на хората ги кара да слушат чалга. С изключения, разбира се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тая тема се сбози много. започна от проблема "нашите не ме оставят да съм навън до късно, докато другите ми 15годишни приятелки тогава излизат, sad face" ,a стигна до "проблеми", революции и чалга. О.О
всичко опира до акъл, някои го имат в достатъчно количество да преценяват ситуация и проблеми, други - колкото да станат сутрин и да знаят, че това което изгрява е слънцето, ама от изток ли, от запад ли, на кой му пука. това е всичко.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
прочетох темата по диагонал и от видяното-всички обвинявате родителите
обаче първо, тя спомена за сестра й, която кой знае какви ги е вършила -> искат да я предпазят от глупостите
второ, спомнете си за всичките убити момчета и момичета в последните години, ако вие сте родители, нима няма да се притеснявате за децата си?! не казвам, че трябва да се държи на каишка, да не му стане нещо, но все пак тя е малка, нормално е да си я пазят повече..
[QUOTE=toad;9966497]Момиче , ти не знаеш какво е ужасен живот ! Хабер си немаш мила
Съжалявам,че се намесвам,но тя все още не го е разбралаНякои хора са свикнали в добра среда..и затова не знаят какво е ''ужас'' ; )) Живота става все по-труден
... !
НАПЪЛНО СЪГЛАСНА! трябва да спечелиш доверието на родителите сии .. с времето всичко ще се оправи ! Не се притеснявай![]()
Ако приятелят наистина те обича ще се опита да те разбере,а за вечерния час недей да се напрягаш толова може би наистина си има причина..