Бахти колко си проста! Майко Божия! Пресвета Дево! К'во по дяволите е ужасното на лайняният ти и изпълнен със "смисъл" живот?! Ма втф?! Ще се самоубива щото я пускат до 6 часа! Ми да родителски контрол ще се съобразяваш! Те те притежават, а и ги е страх явно да станеш долна курва като приятелките си (да това е причината някоя майка да забранява на детето си да излиза с дадени хора, защото им няма доверие - и да в повечето случаи са прави!) Ти си малко долно създание. К'во си тръгнала да се оплакваш? Нищо му няма на мижавото ти животче! Да нищо! Знаеш ли к'ви проблеми имат хората? Заеш ли изобщо какво е да изпитваш болка? Не! Нямала си приятели щото еди к'во си, и ваще ти провалят живота. Продължавай да ис го натякваш! Това, че не са те оставили да се държиш разхайтено и както си пожелаеш не е проваляне на живота!
Заключението ми е, че си тъпо кифле, дето само търси някакъв проблем, за да е каот американски тийн от скапан тийн филм. И ако искаше да се самоубиваш нямаше да ни обясняваш как си искала. Най-малкото щеше да си опитала или да ог направиш - ама не ти стиска, защото знаеш, че в действителност няма причина да го правиш. Мамка му писна ми от тъпи лайна като теб! Приятен ти ден, нощ или когато го видиш!