- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фризьор - дълга коса
Meoww имаш право, но 5 ми се виждат много 2 макс 3 по приемливо, пък и обещах на моя да не я скъсявам много, нали го кефела дълга![]()
DisappointedDreamer аз със скайп и фейсбук ( особено там ) непознати не приемамА и не ми пука дали лъжеш или не
Какво си тръгнала да го доказваш изобщо
![]()
Просто ще докажа, че наистина притежавам нещо повече от твоето подобие на метла. Не обичам да бъда обвинена в лъжа. За това съм тръгнала да го доказвам.
Мдам - най-добрия defensive mechanism = "не ми пука". Еми и на мен не ми пука, че притежаваш 5 кичура коса, както по-горе споменах.
Лека нощ и успех утре с фризьора.
Да доказваш нещо на човек, който грам не му пука - логика нулева и не знам за кви схеми механизми и тн простотии ми говориш, но си ги запази за себе си. А за обидите, ами кво да ти кажа жалко изглежда отстрани, човек, който уж се гордее с нещо, което притежава, да говори така.
едит: затваряйте темата, че само се спами, пък и повече не ми се разправя със женската злоба и завист.
Последно редактирано от DragonLady : 12-28-2011 на 23:23 Причина: едит 01.23
Защо не потърсиш фризьор, който да те слуша и да си доволна? Макар и повече пари да взима, щом косата ти е важна за теб е оправдано.
От друга страна каквато е дълга няма да се личи и да вземе 2-3 см повечко..а още по-от друга страна си има нужда...момичетата го казаха.
Не мисля, че думите на DisappointedDreamer бяха обиди. По-скоро ми се стори като истина и като страничен наблюдател мога само да ти кажа, че не виждам кое е жалкото в това човек да бъде искрен.
Ако бях на мястото на фризьора и повече от 4-5 см бих отрязала. Все пак те се грижат за красотата и здравината на косата ни и мисля, че ако я скъсиш поне малко има шанс да живне. Пък ако толкова много държиш на 2та сантиметра обясни й , подчертай , че искаш много малко и успех ..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
DragonLady, готово.
И успех!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!