.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Meoww имаш право, но 5 ми се виждат много 2 макс 3 по приемливо, пък и обещах на моя да не я скъсявам много, нали го кефела дълга
    DisappointedDreamer аз със скайп и фейсбук ( особено там ) непознати не приемам А и не ми пука дали лъжеш или не Какво си тръгнала да го доказваш изобщо

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Просто ще докажа, че наистина притежавам нещо повече от твоето подобие на метла. Не обичам да бъда обвинена в лъжа. За това съм тръгнала да го доказвам.

Мдам - най-добрия defensive mechanism = "не ми пука". Еми и на мен не ми пука, че притежаваш 5 кичура коса, както по-горе споменах.
    Лека нощ и успех утре с фризьора.

Град
    Варна
    Да доказваш нещо на човек, който грам не му пука - логика нулева и не знам за кви схеми механизми и тн простотии ми говориш, но си ги запази за себе си. А за обидите, ами кво да ти кажа жалко изглежда отстрани, човек, който уж се гордее с нещо, което притежава, да говори така.

едит: затваряйте темата, че само се спами, пък и повече не ми се разправя със женската злоба и завист.
    Последно редактирано от DragonLady : 12-28-2011 на 23:23 Причина: едит 01.23

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Защо не потърсиш фризьор, който да те слуша и да си доволна? Макар и повече пари да взима, щом косата ти е важна за теб е оправдано.
    От друга страна каквато е дълга няма да се личи и да вземе 2-3 см повечко..а още по-от друга страна си има нужда...момичетата го казаха.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Защо не потърсиш фризьор, който да те слуша и да си доволна? Макар и повече пари да взима, щом косата ти е важна за теб е оправдано.
    Защото такива няма ... Вече 1 път си напатих от такава фризьорка дето уж слушала какво иска клиента ... Парен каша духа.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    А за обидите, ами кво да ти кажа жалко изглежда отстрани, човек, който уж се гордее с нещо, което притежава, да говори така.

едит: затваряйте темата, че само се спами, пък и повече не ми се разправя със женската злоба и завист.
    Не мисля, че думите на DisappointedDreamer бяха обиди. По-скоро ми се стори като истина и като страничен наблюдател мога само да ти кажа, че не виждам кое е жалкото в това човек да бъде искрен.
    Ако бях на мястото на фризьора и повече от 4-5 см бих отрязала. Все пак те се грижат за красотата и здравината на косата ни и мисля, че ако я скъсиш поне малко има шанс да живне. Пък ако толкова много държиш на 2та сантиметра обясни й , подчертай , че искаш много малко и успех ..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    DragonLady, готово.
    И успех!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си