- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Абе ква е тая мания във Vbox-a ?
Всеки път като гледам клипче и в описанието има дадени още 5 линка към други клипове и призив да се гласува !
Отделно в коментарите гледам някви хора постоянно дават линкове към клипове или профили и се молят да ги гледате !
Има хора дето са качили над 15 000 клипа, тая Блудницата скоро ще направи 20 000 клипа, не ми е ясно ква е цялата тази мания, какво печелят от тва нещо ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
по конкретно
Законът е закон,
но той врата в полето е
?
??
???
????
?????
??????
???????
????????
?????????
??????????
???????????
??????????
?????????
????????
???????
??????
?????
????
???
??
?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Искат да са популярни в някакъв обикновен сайт.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Блудницата е много след други с по 30-40000 клипа
На мен много ми харесват клиповете на Блудницата, има велики български и други не чак толкова известни, но много хубави филми качени на части.Мен ме дразнят някакви, дето като им видиш профила, във всеки коментар са някакви супер негативни, правят се на много умни, обиждат другите и т. н., на бас че не биха казали и половината от тези неща на живо, ама айде.
Не влизам мн често там, щото честно казано вече ми омръзна.. Всеки се прави на супер интересния пък всъщност са някви мухльовци дето не знаят накъде се върти земята..![]()
Като постнеш видеото във фейсбук, линковете излизат под клипа![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ми като си нямат работа
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Стара тема, ама да се изкажа...
От Вбокс не печелят нищо с много гледания и клипове. В тубата вече нещата са на съвсем други висоти...
yep.... reality bites -.-
Хора без работа
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow