.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Бретон и акне :)

Една приятелка ми каза че когато отишла на дерматолог и казали 4е трябва да си махне бретона заради пъпките. И тъй като аз си направих цял бретон днес и се сетих за слу4ката искам да попитам дали има връзка между двете,защото аз попринцип имах ама се махнаха и по4ти нямам . Но има ли шанс да се появяват на челото пак! Нищо не можах да намеря в интернет!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Идеята е да не запарва, може би. Ако се грижиш правилно за кожата си, ще предотвратиш появата на акне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Reenata
    Аз имам цял бретон,но ми помага да срие някои пъпка,но от него не ми излизат,а и попринцип нямам !! Зависи от кожата ти и естествено как се грижиш за нея.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    ако запарва.. да ! но полагай възможно повечко грижи за кожата си и няма да имаш проблеми
    ла-ла-ла

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Моята козметичка също казва,че косата по лицето пречи и ще ти кажа защо...бретона поема мръсния въздух и така го пренася върху кожата,а и също така разнася себума по лицето и кожата се омазнява още повече,което подпомага за образуването на акне...не е до грижата за кожата,зависи от типа кожа! И аз имам бретон,и пъпки имам,ако ти харесва с бретон остани си с него,със или без разликата не е голяма,а и бретона наистина скрива част от акнето! [=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си