- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момчетата.
Харесвате ли момичета с къса коса ? Например http://4.bp.blogspot.com/_eGlTZyNQjI...1600/13818.jpg и http://xn--80aanll1ahkl9b.com/static...092.jpg?e83a2c
И един въпрос и към момчетата и момичетата .. задължително ли е, има ли значение за вас дали момичетата обезкосмяват цялото си тяло или не?
За първият въпрос, ще отговоря макар да съм момиче - харесва ми къса коса, била съм с къса коса, но знай че винаги има две мнения и не може да се съобразяваш с всички, важно е на теб как ти е добре.
Не е задължително. Всеки го прави от своя си гледна точка, някои момичета си махат космите на ръцете, кръста, пръстите на ръцете и т.н. и т.н. Аз имам чувството, че дори някои стоят и се взират къде имат косми, че да почнат да ги махат и там. Мишниците, триъгълника и краката, за другото смятам че вече само ако е нужно.
ЕМи зависи , на всяко момиче и отива различно , както е при нас момчетата , като попитаме дали харесват момчета с дълги коси , сащото е , и за всеки е различно![]()
Няма да получиш много отговори от момчета, но до колкото помня имаше една анкета във форума към момчетата, отнасяща се до дължината на косата и повечето бяха отговорили, че харесват момичета с коса средна дължина, т.е до гърдите.
Колкото до втория въпрос, НЕ, не е задължително, ако искаш може и космата да си ходиш, но никак не ти го препоръчвам! Имай предвид, че е по-естетично да си обезкосмена в областа на краката, подмишниците и триъгълника.
Според мен с дълга коса е по-добре,така жените изглеждат по-женствени.Поне аз така мисля.
аз съм с къса коса, малко по-къса от тази на снимките, и засега никой не се е оплакал....
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Различно е, ама според мен косата прави жената красива![]()
За всеки си е различно. Познавам момчета, които си харесват приятелките с къса коса, даже ги карат да си я подстригват. На други им е все едно. Моя приятел ако си скъся косата ще издивее. От друга страна не мисля и че им харесва супер дългата коса, имам предвид под гърдите вече, да не говорим да ти стига до дупето и натам. Предполагам повечето не сме от разни етноси дето техните ги продават и дължината на косата вдига цената![]()
![]()
![]()
За космите - всеки има различно и аз съм за където има да ги маха. Крака, мишници, триъгълник - задължително. На ръцете също е по-хубаво без. Като видя някое момиче се гримирало, наконтило се и на ръцете стърчат косми, е отвратително е!
Винаги ще има момчета, които ще харесват дълга коса, и такива, които ще харесват къса коса. Разни хора, разни идеали. Ако седна да се съобразявам с това, кой каква коса харесва...леле мале..Важното е на мен да ми харесва. Ако гаджето ти сега харесва дълга коса, примерно, а като скъсате, си намериш по-готино гадже, което харесва къса коса, трябва ли задължително да им угаждаш? Косата си е твоя, на твоята глава е, ти си я носиш, така че ти си избираш прическата.
и аз да отговоря нищо че не съм момиче... на едно момиче може да му отива наистина само къса коса и това не я прави по-малко жена ! и си има момчета,които наистина харесват повече момичетата с къса коса,а има и такива,които харесват момичета с дълга.. зависи от човека,а и от това дали отива на самото момиче..
а колкото до обезкосмяването - и аз мисля,че подмишниците,краката и триъгълника са задължителната част,ръцете ако е нужно и др. области ако е нужно,но все пак има момичета които се обезкосмяват навсякъде,а не им е нужно.. примерно ръцете,а при тях положението не е чак такова наложително (не знам как да се изкажа) че да го обезкосмяват.. ей тези момичета не ги разбирам,не за друго,но просто си причиняват болка без да е нужно..![]()
Относно косата е въпрос на предпочитание.
Смятам, че подмишниците и триъгълника се обезкосмяват за по-добра хигиена. За краката е по избор.