.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Изправяне без топлина

Как да си изправя косата без да използвам топлина?

малко трудно..

мисля, че няма начин има шампоани, но ти трябва съшуар

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няма как да изправиш косата си без да и навредиш по някакъв начин .
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен
    Имаше някакъв професионален шампоан за изправяне на Шварцкопф, както и цяла серия за изправяне. В някои салони предлагат дълготрайно изправяне на коса с други професионални продукти. Зависи от косато колко ще издържи, но както казаха вече- с или без топлина, изправянето изтощава малко или много косата.

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Имаше някакъв професионален шампоан за изправяне на Шварцкопф, както и цяла серия за изправяне. В някои салони предлагат дълготрайно изправяне на коса с други професионални продукти. Зависи от косато колко ще издържи, но както казаха вече- с или без топлина, изправянето изтощава малко или много косата.
    Не искам да се използва топлина. Иначе ми е все едно за другото увреждане. Аз имам къдрава коса, която изглежда сякаш е правена във фризьорски салон, но няма обем и не ми отива.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Пълни глупости. Косата ти сигурно е права и шампоанът просто я заглажда. Няма как да ти се изправи косата без топлина, няма как да се изпари водата в нея. Ако ставаше така хората нямаше да хвърлят луди пари за преси...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Дълготрайно изправяне в салона ...друг начин няма...аз съм си купувала шапоани за изправяне-има полза от тях замо ,че на 2рия ден започва да се начупва по краищата-доволна съм..

Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova Виж мнението
    Дълготрайно изправяне в салона ...друг начин няма...аз съм си купувала шапоани за изправяне-има полза от тях замо ,че на 2рия ден започва да се начупва по краищата-доволна съм..
    Аз се къпя през ден. За мен ще е супер. Кажи някоя марка?

Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Аз се къпя през ден. За мен ще е супер. Кажи някоя марка?
    да наистина каква е марката ?

иначе сега къдриците са на мода, защо не си правиш само обем, вместо да я изправяш цялата ?
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

щом си къдрава мисля, че е невъзможно да си я изправиш без топлина...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма такъв вариант.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Щом косата ти е къдрава, но без обем бих ти препоръчала да и сложиш малко пяна и леко да я издухаш със сушоара, като си наведеш главата напред или може да ползваш спрейчета например... Грехота е да я похабяваш, казвам го от личен опит. Постоянно я изправях, след време спрях, но косата ми беше вече изтощена, къдриците не бяха оформени добре и цялата беше нацъфтяла. Година ми отне да я върна що годе към предишния й вид! Така че подържай си кадриците, не ги изправяй - всеки иска да има такава коса
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Smile

Щом косата ти е къдрава не мисля,че можеш да я изправиш без топлинна обработка...

Banned Мега фен
    може без топлина - с химия.. отиваш на трайно изправяне и това е но и аз ще ти кажа както другите -НЕ СИ СЪСИПВАЙ ХУБАВАТА КОСА !!!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Има спрей за топлинна защита до 220 градуса. Аз имам такъв не се изправям постоянно , но когато се изправя с този спрей косата ми става много мека.

http://www.youtube.com/watch?v=BzWmh...el_video_title това мисля че може да ти помогне

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Да, яко изглежда и ако наистина държи ще е сууупер!
    Само дето не знам от къде да си взема такива ролки ли какво са ?!

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ Да, яко изглежда и ако наистина държи ще е сууупер!
    Само дето не знам от къде да си взема такива ролки ли какво са ?!
    Ами доколкото знам тези ролки са направено от нещо като тези лепенки на някои маратонки но ест. са малко по различни за да не се заплитат в косата.Не съм ги търсила по магазините ама ги намерих в нета http://goldenshop.bg/details.php?id=944&bid=

Това е Велкро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си