.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Обувки за абитуренската

Много хора смятат, че е по-добре и по-лесно да се купят първо обувките за да се избере подходяща рокля, която да отива, особено за тези които ще ти шият роклите по поръчка.Дайте ваши свежи педложения.

И една лична молба, след седмица ще ходя по работа в София и много моля да ми кажете магазини ,които да посетя .
    Търся високи обувки класически модел,но да са ярък цвят, даже нещо по нестандартно,но изчистено.Благодаря ви много предварително.((:

Голям фен
    Град
    София

Пиротска
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Изобщо не е редно да се купуват първо обувките и после роклята.Първо роклята,а после според нея се взимат обувките.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Значи аз сега си шия роклята, обувки още не съм избрала. Като ми направят роклята, като се видя в нея ще търся обувки, но не и преди това.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Banned Мега фен
    мен ми е рано още за бал,но и аз съм на мнение,че първо трябва да се избере роклята,а после обувките

Супер фен
    роклята си изберии първо и следователно ние ще ти помогнем и за обувките.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Твоя начин, всъщност е много интересен!

Тя иска да заложи на обувките .. и защо не? Ако намери нещо нестандартно и интересно и после само една по - семпла рокля.. Момичето вече е решило, че иска да бъде така, просто иска да и кажете в кои магазини има хубави (и нестандартни, може би) обувки ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Всичко си зависи до вкус и предпочитания. Ако искаш нестандартни можеш да посетиш от Мис Сиксти до Пиротска или квартална уличка.
    Можеш да си ги поръчаш, за да ти ги направи обущар, ако роклята ти е семпла.
    Помисли си какво ТИ би носила, защото всеки тук има различен вкус и мнение, които на теб може да не допаднат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си