.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: problem

problem

Imam dosta golqm problem i ot dosta vreme.Na 19 godini sam i vodq polov jivot ot 15 godishna i vseki pat kogato pravq sex mi se hodi do toaletnata da pishkam i to mnogo i postoqnno dori i da otida sled tova da prodalja da pravq sex pak mi se sluchva i neznam na kakvo se daljji tova se sluchva vseki pat .. nito sam sramejliva i vinagi mi e bilo mnogo hubavo .. Ne moga da si go obqsnq tova neshto Nqkoi ako ima mnenie mnogo shte sam mu blagodarna ako mi go spodelii ))

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Възможно е от самата поза да ти се притиска пикочният мехур и от там да идва това чувство. Иначе на мен никога не ми се е случвало подобно нещо, а и аз съм на 19 и водя полов живот също от 15 годишна.

Това е нормално ако партньорът ти е с много голям член и ти притиска пикочния мехур това се случва

A dali moje da se napravi neshto po vaprosa da ne chustvam che postoqnno mi se hodi do toaletnata .. :s

Град
    Варна
    Във всички пози ли си така? Или само в една конкретна?

Razlichno e da no v edna opredelena nai mnogo chustvam che mi se hodi do toaletnata,a v drugite pochti ne se useshta ..

Град
    Варна
    Значи всичко е от позата и трябва да избягвате тези, която е дискомфортна за теб Пробвайте и някой нови в които той да не притиска корема ти Примерно ти си легнала на леглото така, че таза ти е на ръба, той е на колена пред леглото, а краката ти са на рамената му ( дано съм я обяснила добре ). Ама да знаеш, че при тази поза проникването е дълбоко и не е подходяща за начало на полов акт.

aham Blagodarq ti mnogo za saveta )

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна !
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си