Imam dosta golqm problem i ot dosta vreme.Na 19 godini sam i vodq polov jivot ot 15 godishna i vseki pat kogato pravq sex mi se hodi do toaletnata da pishkam i to mnogo i postoqnno dori i da otida sled tova da prodalja da pravq sex pak mi se sluchva i neznam na kakvo se daljji tova se sluchva vseki pat .. nito sam sramejliva i vinagi mi e bilo mnogo hubavo .. Ne moga da si go obqsnq tova neshto Nqkoi ako ima mnenie mnogo shte sam mu blagodarna ako mi go spodelii ))
Възможно е от самата поза да ти се притиска пикочният мехур и от там да идва това чувство. Иначе на мен никога не ми се е случвало подобно нещо, а и аз съм на 19 и водя полов живот също от 15 годишна.
Значи всичко е от позата и трябва да избягвате тези, която е дискомфортна за теб Пробвайте и някой нови в които той да не притиска корема ти Примерно ти си легнала на леглото така, че таза ти е на ръба, той е на колена пред леглото, а краката ти са на рамената му ( дано съм я обяснила добре ). Ама да знаеш, че при тази поза проникването е дълбоко и не е подходяща за начало на полов акт.