Е време беше и аз да се появя във форума с дилемата си.А, ето я и нея: Бях с едно момче 10 месеца, но се разделихме поради поредната глупост, която направих, но нали знаете осъзнаваме какво сме загубили чак когато го загубих. Та, с въпросното момче да го наречем А. не сме заедно от доста време, но все пак наистина ме е грижа за него и си го обичам. Миналата нощ след дълго писане и скука отидох у тях, говорихме си с часове, аз си мислех, че това ще е момента когато ще се съберем, но уви. В началото на вечерта той ме режеше, аз започнах да се убеждавам, че съм си губела времето, но после като гръм от ясно небе А. от тотален идиот отново се превърна в готиното момче, с което бях преди. От дума на дума и се стигна до секс. Всичко супер, но нали съм си чувствителна натура и като за 10 месеца не го бяхме правили, а години след това го правим и се разчувствах и му казах, че го обичам, излях си душата. Той не иска нищо. Харесва ме, приятели сме, но секса за мен промени нещата. И така нека навляза вече във въпроса.Та, може да прозвучи глупаво, но искам да сме приятели с взаимна изгода, секса ни хареса и на двамата, той ми изясни напълно, че не можем да сме повече от приятели, но все пак знаем от къде минава любовта на мъжа. Имам два въпроса:
1. Как да му предложа да сме секс приятели?
2. Как да го накарам да иска повече?
Ще се радвам да чуя различни мнения, както и от хора които са преминали през нещо такова.
Благодаря предварително