.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Какво да направя

От една седмица много ми е гадно за нещо, мисля че приятеля ми е с мен само заради секса, ходихме 4 месеца и всичко беше наред, докато не го направихме, той ме скъса, след това пак искаше да тръгнем, беше загорял и ме накара да му набия чикия, аз много го обичам и се съгласих, след това той ме попита какво правиме и искам ли да сме заедно, каза аз да реша и че на него не му пука, какво ще реша ,на мене ми е много гадно, незнам какво да правя и ви благодаря за съвета..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като не му пука да си хваща пътя. не ти трябва да си с човек, на който грам не му пука за това дали ще е с теб или не. А за чувства, да не говорим.

Зарязвай го тоя глупак. Просто прекрати всякакъв контакт ЗАВИНАГИ, така ще е най-добре.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не бъди глупава. Махай го този нещастник.

Подкрепям мненията. Определено те иска само за секс тъпакът.

Намери си по-добро и точно момче - огледай се около теб и ще осъзнаеш че има хора които копнеят за теб.Дишай дълбоко и ще дойде и твоя миг.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Правилно мислиш. Зарежи го тоя тъпанар, след като не му пука, на теб пък за к'во трябва да ти пука? Да не е последния? Мъже колкот' искаш...

Еми явно момчето иска само секс. Замисли се дали искаш да получиш само това от него и сама си прави изводите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thelover3
    Зарежи го. Той само те използва. Като не му пука дали ще е с теб да си гледа работата. Ще го преживееш все някак.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Мисля ,че и сама знаеш отговора .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си