.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да й кажа ?

Харесвам едно момиче и мисля , че тя ме харесва. Смятам да и кажа , че я харесвам. Забелязал съм , че последния час излиза до тоалетната , за да се поразкара малко да си види фейса на компите в коридора и т.н. Така , че да се усамотим е лесно , но в момента в който я видя и почнем да си говорим на мен почват да ми пърхат пеперудки в стомаха. Не знам какво да и кажа , езика ми се преплита абе тъпа работа :X Преди не ми е било проблем да предложа на някое момиче , но тъй като я харесвам - яко съм хлътнал и ме е страх да не ми откаже или зареже в така наречения "Friend Zone". Какво да и кажа ? Дайте някви идеи
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако и тя има симпатии към теб и си сигурен в това давай предложи и, най-вероятно ще те огрее.
    Ако не знаеш дали има симпатии към теб си е на риск, но нали знаеш, риск печели, риск губи

Ама как да й предложа мен това ми е въпроса ? Какво да и кажа , трябва просто да съм го планирал иначе нищо няма да ми излезе от устата 100% съм сигурен

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Усамотението ви е на 100% сигурно? Ми, това е супер.
    Всеки един начин, по който се сетиш да й предложиш, ще бъде по идиотски сладък, както аз описвам предложенията.;D
    Затова просто давай направо. Отиваш. Казваш й, че я харесваш. Иска ли да бъдете заедно.
    Не ставай настоятелен и не пускай пеперудките да излязат през някое ухо.
    Успех!

anonymous708973
    Guest
    Оф, добре ли сте...
    Пресрещни я и я покани на среща, не й казвай, че я харесваш. Тия неща не се казват, а показват.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво смяташ да й предложиш? "Айде да ми станеш гадже?" В трети клас ли сте?

Покани я на кафе/бар. Абсолютно casual, без да вкарваш очевиден подтекст. Излезте няколко пъти, флиртувай, ухажвай я, виж й държанието, отношението спрямо теб и тогава предприеми нещо по-сериозно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Какво смяташ да й предложиш? "Айде да ми станеш гадже?" В трети клас ли сте?

Покани я на кафе/бар. Абсолютно casual, без да вкарваш очевиден подтекст. Излезте няколко пъти, флиртувай, ухажвай я, виж й държанието, отношението спрямо теб и тогава предприеми нещо по-сериозно.
    Те хората ти го казаха.Действай (;
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Banned Мега фен
    ^ да.. и аз съм на това мнение

Мерсаж хора Супер сте :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си