.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Question Липсват ми...

Привет на всички, днес за втори път посещавам форума и разгледах няколко теми , някой ми станаха доста интересни и така се реших и аз да се регистрирам и да потърся съвет от вас.
    От година и малко съм женен въпреки че съм на 22 години, но се чувствам малко кофти, смисъл такъв жена ми е хубав човек , много мила и грижовна , доста сладка и всички хубави качества които може да притежава една жена на 24 год. С нея сексът е що годе хубав, въпреки това на нея ие все тая дали ще го правим или не....(разбирасе ме натиска много за дете , но пък като чели аз още не го искам)....Но ми е кофти за някой неща от моето минало , когато ходех на сам на там имаше разнообразие.... липсват хубавите френски ласки , спонтаните изживявания, тя винаги се опитва да ми достави удоволствие дори не мога да се оплача всяка вечер иска да ми бъде хубаво , но не мога да кажа че свирките са стрхотни,-- Първо винаги накрая трябва да си сложа шапчица, второ - не е така хубаво , както едно време са ми правили , страстни , със смучене , с техники, просто като чели сега е ей така да мине и това е... не знам как да ви го опиша.... много ми е тъпо на 22 пък се чусвтам толкова зле и някък си тъпо...Говорили сме с нея , казва че и е гадно , щяла едва ли не да повърне и така нататък.Дайте ми съвет какво да направя , защото не искам много, искам просто поне френските ласки да са добри ....липсват ми когато бях на 14 год. или 15 .тогава бяха по хубави и страсттни пък сега.

П.С моля да ме извините ако съм допуснал правописни грешки.
    Човек е човек, тогава когато греши.
    Последно редактирано от _bmw_power_ : 12-29-2011 на 08:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си