.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Question Липсват ми...

Привет на всички, днес за втори път посещавам форума и разгледах няколко теми , някой ми станаха доста интересни и така се реших и аз да се регистрирам и да потърся съвет от вас.
    От година и малко съм женен въпреки че съм на 22 години, но се чувствам малко кофти, смисъл такъв жена ми е хубав човек , много мила и грижовна , доста сладка и всички хубави качества които може да притежава една жена на 24 год. С нея сексът е що годе хубав, въпреки това на нея ие все тая дали ще го правим или не....(разбирасе ме натиска много за дете , но пък като чели аз още не го искам)....Но ми е кофти за някой неща от моето минало , когато ходех на сам на там имаше разнообразие.... липсват хубавите френски ласки , спонтаните изживявания, тя винаги се опитва да ми достави удоволствие дори не мога да се оплача всяка вечер иска да ми бъде хубаво , но не мога да кажа че свирките са стрхотни,-- Първо винаги накрая трябва да си сложа шапчица, второ - не е така хубаво , както едно време са ми правили , страстни , със смучене , с техники, просто като чели сега е ей така да мине и това е... не знам как да ви го опиша.... много ми е тъпо на 22 пък се чусвтам толкова зле и някък си тъпо...Говорили сме с нея , казва че и е гадно , щяла едва ли не да повърне и така нататък.Дайте ми съвет какво да направя , защото не искам много, искам просто поне френските ласки да са добри ....липсват ми когато бях на 14 год. или 15 .тогава бяха по хубави и страсттни пък сега.

П.С моля да ме извините ако съм допуснал правописни грешки.
    Човек е човек, тогава когато греши.
    Последно редактирано от _bmw_power_ : 12-29-2011 на 08:04

Ти сериозно ли? Това е тийн проблем, тука не сме брачни консултанти. Не е готино ако жена ти ти пуска секс само ей така.. заради това, че много искаш и че ти прави свирки по задължение. Пробвай да поговорите.. и все пак ако виждаш, че не си щастлив с нея си търси щастието другаде.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thelover3
    Поговори си с нея, обесни и как стоят нещата. Питай я защо и е гадно, дали има конкретна причина за това. Обесни и, че не си готов за дете все още. Ти си само на 22, тя на 24- ако не изпитваш нищо към нея няма смисъл да се мъчиш. От това, което прочетох разбирам, че интересите ви са доста различни. Тя иска дете, ти не, ти искаш секс, свирка, тя не иска. Нормално е на 22 да искаш такива неща, но не можеш да накараш жена си насила. Ако я обичаш наистина, трябва да уважиш решението и. Успех

Banned Мега фен
    ^ на същото мнение съм... а и ако искаш добър съвет по-добре посети някой друг сайт.. годините не са ти много за тоя сайт,но пък положението ти е друго.. т.е. ние не можем да ти помогнем кой знае колко.. айде успех

Благодаря Ви , искрено . Проблемът със секса не е голям , тя иска секс разбирасе , но секса как да кажа ми е скучен вече , пък и със свикрите нещо не я бива много много , аз като чета тук , а пък и като се сетя като по-малък на по 15-17 год. какви съм ги вършил и какви свирки са ми правили сега като се сетя ми е мъка мъка направооооо .....и гледам тук по форума и на сам на там . няма почти момиче или жена да прави свирка с презерватив , а пък при мен нещата са коренно различни. не знам как ще е . Колкото до дете ,разбирасе че и аз искам един ден да съм родител , но поне за сега не ми се струва точното време пък и завършвам вече вишето имам държавни , после мисля магистратура нещо ... с една дума ми е рано за детенце. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЪВЕТИТЕ

Мега фен Аватара на Concussion
    Е к'во, бе, пич, намери си някоя, разнообрази си малко животеца, пък жена ти не е нужно да разбира.

Голям фен Аватара на Done
    ама за кво иска да слагаш презерватив ? щото я е гнус ли ?

anonymous708973
    Guest
    Свирка с гума?

Пич, оженили сте се рано, явно голяма любов е било или все още е, но сте избързали. Пък и е нямало дете... Както и да е, не е моя работа защо сте се оженили толкова млади.

Седни и поговори със съпругата си. Щом само сексът е проблем, нещата са поправими с един сериозен разговор и малко интерес от нейна страна - дали ще са опити върху теб, четене из сайтове, гледане на клипчета... Важното е да гледате в една посока и да имате общи цели, идеи, виждания.

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Е к'во, бе, пич, намери си някоя, разнообрази си малко животеца, пък жена ти не е нужно да разбира.
    Кажи речи на това съм се спрял , ама да изневерявам на жена си , де да знам все пак , венчавки , пръстени вричаници , де да знам гузно ще ми бъде в началото и ме е страх да не ми стане навик и след това край с всичко.А колкото до мен след всички тези години имам чувството че съм загубил тренинг да свалям жени, и се опасявам че няма да имам успех, но и времето ми е доста ограничено не знам как ще се получи.

Цитирай Първоначално написано от Done Виж мнението
    ама за кво иска да слагаш презерватив ? щото я е гнус ли ?
    да , само на края да сложа. било много гадно.. не знам защо, до сега тя не е правила свирки пък и аз на нея съм и 2 ри в този аспект.

Цитирай Първоначално написано от _bmw_power_ Виж мнението
    Кажи речи на това съм се спрял , ама да изневерявам на жена си , де да знам все пак , венчавки , пръстени вричаници , де да знам гузно ще ми бъде в началото и ме е страх да не ми стане навик и след това край с всичко.А колкото до мен след всички тези години имам чувството че съм загубил тренинг да свалям жени, и се опасявам че няма да имам успех, но и времето ми е доста ограничено не знам как ще се получи.
    Няма нужда да слагаш край на нищо, т'ва са ни някакви наложени стереотипи, не знам ако си вярващ, но за мен това са пълни глупости и няма лошо мъжа понякога да си ляга и с други... Ти си решаваш, това е твоят живот, твоята ценностна система, ако ще ти е гузно след това и ще се чувстваш зле, по-добре недей да го правиш!

anonymous708973
    Guest
    Ако си с нея, защото те е страх, че не можеш да свалиш и вържеш с нея, много лошо.
    Ако искаш да си с нея, сядай и говори като зрял, женен мъж.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Да не си бързал да се жениш. Сега или ще си преглъщаш гузната съвест, за да си галиш мъжкото его, или ще се примириш със скучния секс..Де да знам..

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Да не си бързал да се жениш. Сега или ще си преглъщаш гузната съвест, за да си галиш мъжкото его, или ще се примириш със скучния секс..Де да знам..
    Е... "да не си, да не си", ама е.

Мега фен
    Всъщност секса е един от най-важните елементи за една здрава връзка
    Аз няма да давам акъл как да си решаваш сексуалните проблеми с жена си, но ще ти дам съвет да не бързате да си правите дете. Имам няколко познати, които и те се изпожениха на по 20 -22 години и след време разбраха, че не са един за друг и знаете какво следва. Като имаш дете нещата стават къде къде по сложни, общо взето предполагам ми разбра мисълта
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятелю, няма да получиш това от жена убеждавайки я колко ти липсва това усещане и колко ти е гадно. Дори и да го направи то ще е от чувство за вина. Усещам, че сте се вкарали в монотонността на семейния живот. Променете нещо. Накарай я да те пожелае, да лети от чувства, стани отново онзи когото е харесала. Ще видиш как тя сама ще ти даде страхотен секс без да си го искаш.

anonymous708973
    Guest
    Митко, не мислиш ли, че ако вече няма тръпка след няма и две години, просто не е трябвало да става работата...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Митко, не мислиш ли, че ако вече няма тръпка след няма и две години, просто не е трябвало да става работата...
    Ето го проблема на съвременното общество. Няма тръпка айде да късаме/развеждаме. Да не мислите, че във всички семейства мъжът и жената са влюбени като при запознанството си? Просто периодично огънят трябва да се подклажда. Виж, ако вече няма желание той да гори е страшно и трябва да се разделят.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 12-29-2011 на 13:18

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм, че едно семейство не трябва да се разпада при първата трудност, но пропускаш важна част от поста ми - авторът е женен от няма и две години и вече му писва. Естествено, че огънят се подклажда... но не се предполага подклаждането да започва след мизерно кратко време.

Повече от фен
    за тоя форум си е момчето... с тва мислене, на 15 как ги порих, пък то бракът къф е скучен
    аз съм на 23, почти и 4, и даже не помислям за брак, но явно хората са безсилни пред любовта

пп братле, сори, че ти го казвам, ама разведи се или ще имаш суууупер мизерен брак. Ще и изневериш, щее го направиш 2-ри път, ще видиш, че минаваш метър ище ти стане навик, тя ще разбере, съмнения, скандали, позорене на момичето и или мнооооого дълга агония след това или бърз развод и всеки да си търси щастието...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ХЪх. А ти не знаеше ли за тези и недостатъци ПРЕДИ да се ожените?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ХЪх. А ти не знаеше ли за тези и недостатъци ПРЕДИ да се ожените?
    Ми явно не е знаел за тях. Много от отрицателните качества се открояват след брака, като поживеете заедно. К'во се правиш на отворено, бе, антисоциалче?

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    да не си се женил бе мен, но има и разводи нали знаеш. Възползвай се сега още докато нямате дете.
    6б3З10

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Ми явно не е знаел за тях. Много от отрицателните качества се открояват след брака, като поживеете заедно. К'во се правиш на отворено, бе, антисоциалче?
    Това последното към мен ли беше? о.О

ПП. Не е хубаво да се жениш преди да си поживял с даден човек някоя и друга година. Така все ще се откроят недостатъците и ще знаеш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    По-добре първо поговори с нея или се опитай да разнообразиш брака ви и след това тичай по други фусти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си