- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Липсват ми...
Как въобще свършваш като спре и тръгне да ти слага презерватив накрая? Първо, от психологическа гледна точка е гадно. Тя се гнуси от хуя и спермата ти, отделно спира за да сложи гадния презерватив... смятай, че ми е умряло сякво настроение, ако ми се случи. Тва е г/д все едно ти да я лижеш през чаршаф, щото те е гнус от pussy juice-a. Нелепо е.
Ти секс със нея не си ли правил преди да се ожените? Не си ли видял, че не става в леглото? Кой те накара толкова рано да се ожениш и то за жена, с която очевидно не си пасвате?
Бракът ти е обречен, пич.. Или тя ще си превъзмогне всичките предразсъдъци и ще си поразкрепости крайно странното и консервативно мнение по тоя въпрос или не виждам оправия. Просто един ден няма да се усетиш как ще почнеш да й изневеряваш.
Не избързвай с децата. Първо си млад. Второ, бракът не е толкова обвързващ, колкото е едно дете. Винаги можеш да се разведеш без излишни драми и отговорности, но детето... дете+брак е много голяма отговорност, и ако й направиш едно дете, тогава си юридически и морално завързан за тая жена. Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно.
Животът си е твой, ти решаваш, но моето мнение е, че трябва още няколко месеца или година да правите опити, тя да има желание да се промени и, чак когато си сигурен, че тя е едната за теб, сексът се оправи и всичко е 6, тогава прави дете. Не забравяй, че колкото е нейна отговорността, толкова е и твоя. Твоето мнение е много важно по въпроса и не се поддавай тя да те изманипулира да й направиш дете. Тя сега не го осъзнава, но ако й направиш дете и след това нещата продължават да не вървят, тогава ще сте нещастни и двамата.
Ако смяташ, че бракът ти е грешка, поправи грешката, докато най-голямата отговорност не се появи - детето. Бракът е просто юридическа подробност. Без дете е общо взето нищо.
И все пак.. как можа да се ожениш толкова млад? Какво стана? Интересно ми е. Най-малкото пък за човек, с който явно не ти върви секса и други неща покрай него?
Temet Nosce
벨야카
Супер съгласна съм с това. Тя си мисли, че едно дете ще ви реши проблемите, ако изобщо осъзнава, че имате такива. Няма да стане и не е редно да натоварване малка душичка с такава отговорност. Ако почне да мрънка, сядаш и говориш с нея като мъж, казваш и честно в очите, че не си сигурен, че мислиш, че може да сте направили грешка и че искаш да имате дете едва след като сте изчистили всички недоразумения.
Не разбрах обаче дали само сексът ли е проблем в цялата ви връзка.
Всичко вярно само ", тогава си юридически и морално завързан за тая жена. Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно.Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно." не е точно така.
Никакви проблеми няма,подаваш си документите и се развеждаш. В най-лошия случай ще те осъдят да плащаш символична издръжка (~100лв, че и по малко) и семейното жилище остава за родителя отглеждащ децата.На тея години не ми се вярва да имате семейно жилище така че спокойно си я пращаш с детето и пръст в устата при майка й.
Морално задължен си не към нея а към детето.За мене няма по гнусна постъпка от тва да направиш дете и да го оставиш.Иначе съм съгласен с всичко останало/
☆ Addicted to Addictions
Много точно ,съгласен съм с теб и с "UMRI" --А преди да станем семейство сме били 5 години заедно...--- иначе наистина детето идва в повече и ако има скандали и се стигне до развод ще са грозни сцени.
Колкото до семейно жилище , тя живее при мен в моята къща - без никакви родители ,сами сме на двата етажа.--това поне съм го осигурил. Мисля че най-добре ще бъде ако поговорим за тези неща като големи хора. Само че ме е страх да не я засегна или обидя с нещо...де да знам ще е гадно някой ако ти каже-- " не ми харесват свирките които правиш"
Благодаря ви инак за така добрите съвети. Ще са ми от полза.
П.С Ако не успея да влезна повече до края на тази година , утре ви желая от сърце една страхотна новогодишна нощ, с много приятни емоции и новата 2012 дано да не бъде последна за никой , а да бъде по-добра, по-успешна и пълзотворна от сегашната 2011.![]()
![]()
Много точно ,съгласен съм с теб и с "UMRI" --А преди да станем семейство сме били 5 години заедно...--- иначе наистина детето идва в повече и ако има скандали и се стигне до развод ще са грозни сцени.
Колкото до семейно жилище , тя живее при мен в моята къща - без никакви родители ,сами сме на двата етажа.--това поне съм го осигурил. Мисля че най-добре ще бъде ако поговорим за тези неща като големи хора. Само че ме е страх да не я засегна или обидя с нещо...де да знам ще е гадно някой ако ти каже-- " не ми харесват свирките които правиш"
Благодаря ви инак за така добрите съвети. Ще са ми от полза.
П.С Ако не успея да влезна повече до края на тази година , утре ви желая от сърце една страхотна новогодишна нощ, с много приятни емоции и новата 2012 дано да не бъде последна за никой , а да бъде по-добра, по-успешна и пълзотворна от сегашната 2011.![]()
![]()
Не се обиждай, ама как пък така след толкова години се сети чак сега, че секса не ти харесва с тази жена? Скучно ти е, ама май не само в леглото, а като цяло![]()