.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Да не си бързал да се жениш. Сега или ще си преглъщаш гузната съвест, за да си галиш мъжкото его, или ще се примириш със скучния секс..Де да знам..

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Да не си бързал да се жениш. Сега или ще си преглъщаш гузната съвест, за да си галиш мъжкото его, или ще се примириш със скучния секс..Де да знам..
    Е... "да не си, да не си", ама е.

Мега фен
    Всъщност секса е един от най-важните елементи за една здрава връзка
    Аз няма да давам акъл как да си решаваш сексуалните проблеми с жена си, но ще ти дам съвет да не бързате да си правите дете. Имам няколко познати, които и те се изпожениха на по 20 -22 години и след време разбраха, че не са един за друг и знаете какво следва. Като имаш дете нещата стават къде къде по сложни, общо взето предполагам ми разбра мисълта
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятелю, няма да получиш това от жена убеждавайки я колко ти липсва това усещане и колко ти е гадно. Дори и да го направи то ще е от чувство за вина. Усещам, че сте се вкарали в монотонността на семейния живот. Променете нещо. Накарай я да те пожелае, да лети от чувства, стани отново онзи когото е харесала. Ще видиш как тя сама ще ти даде страхотен секс без да си го искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си