Цитирай Първоначално написано от _bmw_power_ Виж мнението
да , само на края да сложа. било много гадно.. не знам защо, до сега тя не е правила свирки пък и аз на нея съм и 2 ри в този аспект.
Как въобще свършваш като спре и тръгне да ти слага презерватив накрая? Първо, от психологическа гледна точка е гадно. Тя се гнуси от хуя и спермата ти, отделно спира за да сложи гадния презерватив... смятай, че ми е умряло сякво настроение, ако ми се случи. Тва е г/д все едно ти да я лижеш през чаршаф, щото те е гнус от pussy juice-a. Нелепо е.

Ти секс със нея не си ли правил преди да се ожените? Не си ли видял, че не става в леглото? Кой те накара толкова рано да се ожениш и то за жена, с която очевидно не си пасвате?

Бракът ти е обречен, пич.. Или тя ще си превъзмогне всичките предразсъдъци и ще си поразкрепости крайно странното и консервативно мнение по тоя въпрос или не виждам оправия. Просто един ден няма да се усетиш как ще почнеш да й изневеряваш.

Не избързвай с децата. Първо си млад. Второ, бракът не е толкова обвързващ, колкото е едно дете. Винаги можеш да се разведеш без излишни драми и отговорности, но детето... дете+брак е много голяма отговорност, и ако й направиш едно дете, тогава си юридически и морално завързан за тая жена. Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно.

Животът си е твой, ти решаваш, но моето мнение е, че трябва още няколко месеца или година да правите опити, тя да има желание да се промени и, чак когато си сигурен, че тя е едната за теб, сексът се оправи и всичко е 6, тогава прави дете. Не забравяй, че колкото е нейна отговорността, толкова е и твоя. Твоето мнение е много важно по въпроса и не се поддавай тя да те изманипулира да й направиш дете. Тя сега не го осъзнава, но ако й направиш дете и след това нещата продължават да не вървят, тогава ще сте нещастни и двамата.

Ако смяташ, че бракът ти е грешка, поправи грешката, докато най-голямата отговорност не се появи - детето. Бракът е просто юридическа подробност. Без дете е общо взето нищо.

И все пак.. как можа да се ожениш толкова млад? Какво стана? Интересно ми е. Най-малкото пък за човек, с който явно не ти върви секса и други неща покрай него?