Цитирай Първоначално написано от BgHtH Виж мнението
Всичко вярно само ", тогава си юридически и морално завързан за тая жена. Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно.Не, че пак не можеш да се разведеш, но става много по-сложно." не е точно така.
Никакви проблеми няма,подаваш си документите и се развеждаш. В най-лошия случай ще те осъдят да плащаш символична издръжка (~100лв, че и по малко) и семейното жилище остава за родителя отглеждащ децата.На тея години не ми се вярва да имате семейно жилище така че спокойно си я пращаш с детето и пръст в устата при майка й.
Морално задължен си не към нея а към детето.За мене няма по гнусна постъпка от тва да направиш дете и да го оставиш.Иначе съм съгласен с всичко останало/
Много точно ,съгласен съм с теб и с "UMRI" --А преди да станем семейство сме били 5 години заедно...--- иначе наистина детето идва в повече и ако има скандали и се стигне до развод ще са грозни сцени.
Колкото до семейно жилище , тя живее при мен в моята къща - без никакви родители ,сами сме на двата етажа.--това поне съм го осигурил. Мисля че най-добре ще бъде ако поговорим за тези неща като големи хора. Само че ме е страх да не я засегна или обидя с нещо...де да знам ще е гадно някой ако ти каже-- " не ми харесват свирките които правиш"
Благодаря ви инак за така добрите съвети. Ще са ми от полза.

П.С Ако не успея да влезна повече до края на тази година , утре ви желая от сърце една страхотна новогодишна нощ, с много приятни емоции и новата 2012 дано да не бъде последна за никой , а да бъде по-добра, по-успешна и пълзотворна от сегашната 2011.