.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    На 14 съм..на гинеколог не ходя..да консултирала съм се с дерматолог каза ми че резултатът от козметика е добър,че няма смисъл да състарявам кожата си с някакви специални кремове,че няма да помогнат кой знае колко,а за порите които се виждат не съм питала нищо,но наскоро забелязах,че започват малко да се свиват,а и скоро ще ходя на пилинг и се надявам да се махнат..но и то моето ходене 2 години и нещо на козметик не е много редовно смисъл в началото ходих по 2пъти месечно,а сега 1 път на 2 месеца общо взето,но пък и съм много доволна от резултата смисъл тия пъпки не ми пречат,защото преди беше много по-зле положението...мерси за отговорите! [= тя моята козметичка ми дава някакви кремове,но просто аз не искам да се мажа сутрин,защото в училище не ми се ходи с мазна кожа,ама тва е друг въпрос,мажа се вечер,но явно не е достатъчно,а и ми се иска да си взема някакъв подпомагащ крем защото тези,които тя ми ги дава са предимно доколкото да се хидратира кожата..иска ми се някакъв гел за измиване да си взема,но не знам какъв,който да не изсушава..
    Последно редактирано от smile12345 : 12-29-2011 на 13:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си