- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато се качите в някой рейс
поздравявате ли на висок глас хората с добър ден![]()
Одеве една женица дето явно свят не беше видяла, се качи и се провикна, при което умряхме да се хилим![]()
Жената просто е възпитана. Хората в някои държави в Европа поздравяват хората, с които се разминават на улицата. А тука сме на принципа: "Не казвам първи здрасти, не подавам пръв ръка" Супер яко, няма що...
Толкова възпитана, че целия рейс и се смяа ти Сийче поздравяваш ли
![]()
Ми ще и се смеят, като са овце! Заради тоя шибан манталитет се надявам България никога да не се оправи! Такъв шибан народ като теб и тия в рейса не заслужавате добро! Не, не поздравявам никого в рейса, нито като ходя по улиците. Но ако знаех, че ако го направя няма да ме гледат като извънземен, щях да го правя всеки път. И когато някой ме поздрави някъде без да се познаваме, например на Витоша, и аз го поздравявам.
Колкото и да си възпитан не мисля, че трябва да се поздравява всеки който видя на улизата, особено ако не го познавам. Това не е до възпитание.
Не , това е до култура. В Австрия и Германия е почти задължително като се разминаваш с някой по-възрастен да го поздравиш. За пример ще дам веднъж като стоях пред един хотел в Австрия и се исипа цял автобус с ученици и всичките 30-40 ученика ме поздравиха до един като се разминаваха с мен, при положение , че съм с няколко години по-голям от тях. Кога ще стане това Бг
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 12-29-2011 на 17:57
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ееееееееееееееееееее... лоша Сийка ;(![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Бе мила защо като претендираш че си интелигентна, ругаеш![]()
Защото ще ви е*а като крави и двете ви, и изобщо не съм интелигентен!
Ееееееееееее... ма аз наистина ти се кефяИдол ка си ми :*
/сериозна съм
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Сийче, ако си смениш пола, като приемаш мъжки хормони ще ти порасне 2-3 см. членче![]()
И ще има кой да и го лизне
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Ами аз и във входа не поздравявам, но в последните години хората масово поздравяват във входове. А в други страни се поздравяват и при влизане в асансьор, което си е нещо като да се поздравяват във входа. Обаче аз си държа да съм темерут.
Като познаваш човек, няма как да не го поздравиш, ама по улицата ако трябва да всички да казваш здрасти, трябва само тва да повтаряш цял ден![]()
Ти си от Пловдив, там имате еврей, всеки който съжителства с еврей не е нормален.