- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте съвет
В Събота ще се пътува към Пловдив.. С влак или с автобус?
Дават го голям сняг.. Страх ме е от закъсвания.. Да не си изкарам Новата година във влака или автобуса?Кое е по-надеждно в такива обстановки?
автобус много ясно.....не само, че е зима, а и говорим за бдж
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ВЛАК! какво му пречи снега
6б3З10
С БДЖ до сега проблеми не е имало.Гледах графика - яко разреден. Преди имаше 4 влака на ден Търново-Пловдив.Сега има само 2......
Автобусите също закъсват.. Уфффффф не знам.Казвайте,че да знам кво да се прави.
Октомври месец като беше натрупало сняг сефте по Балкана, не можеше да се премине от южна в северна и обратното.Бяха блокирани 2 дена влаковете.А по Нова година кой ще тръгне да чисти пътища..???
за да не го мислиш и по новините казаха..пътувайте петък (утре)
6б3З10
Няма как.За Събота е решено.![]()
добре прекрасната ми. слагай зимната шапчица да не ти е студено
6б3З10
да , с влак е 11 лв. , с автобус 13 лв.
....
не е критерий тва
със частен самолет ... ще ти дам моя![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Live or Die...Make Your Choice
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
абе я не ми давайте такива картинки
_)_
Давай с автобус, по-сигурно е![]()
Ценовите разлики влак-автобус почти изчезнаха след стачката. Което ти е в по-удобен час...
Respect my authoritah
последния път като се возих във влак беше студено, а в автобусите е топло, но пък във влак не може да ви удари сранично кола, която да ви обърне и да ви изреже главите, бих предпочел автобуса, по има тръпка като закъса и трябва да се убивате един - друг, за да не умрете от глад
n00bs
Вярно, че новите мотриси не са за авантюристично настроените пътници, но пък във старите влакове не е рядкост да се сбиеш с плъх, опитващ се да ти изгризе обувката.
Respect my authoritah
звучи ми като романите на Джоан Роулинг
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Във влаковете винаги е сауна, а и можеш да се разхождаш и да идеш до тоалетна ...