.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

антибиотик

добър вечер! искам да попитам бях болна и още не съм се оправила напълно и пия антибиотик та да попитам направо сега съм в цикъл и кръвта е по светла не е както обикновено иначе течението си е нормално обаче ми направи впечатление че е светла и реших с вас да се допитам някои който разбира да каже ако може лека вечер!

Повече от фен
    моля ви кажете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Водиш ли полов живот? На колко години си? Откога менструираш? Освен антибиотика да пиеш и още нещо?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    не водя полов живот само антибиотика пия ми от 13г имам менструация сега съм на 15

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е зле да те види лекар.
    Менструацията ти досега редовна ли е била?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Какъв е антибиотика? Колко дни го пиеш, а прочете ли листовката какви може да му са страничните ефекти? Защото от една страна той може да ти докара така да си с по светло течение. И на доктор да отидеш няма да ти паднат краката! Тъкмо ще ни кажеш какво е било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си