.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Монополи + качени снимки!!!

Продавам монополи на английски език за 30 лева. Оригинална цена- 65 лева. Използвано е само веднъж. В добро състояние е. За контакт и въпроси пишете ЛС ))

Нова цена- 25 лева!

Повече от фен
    Хаха в магазините има на БГ за 15лв, а ти искаш 25 за втора употреба и то с карти шанс и общинска поща на английски...едва ли някой ще го купи
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Хаха... и да има по 15 лева- те са някви боклуци
    Това е монополи на Hasbro...купено е от Лондон.
    Плюс това надявам се да няма чак пък толкова глупави, които да не разбират елемнатарен английски....

П.П.- Не знам защо пишеш, когато не си достатъчно информирана явно...за справка--> http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.142.0

Повече от фен
    Аз хубаво не съм информирана, обаче ти май само от сайтове се информираш..Вземи излез и отиди до някой магазин
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

В някой селски магазин- няма да се очудя. ЛОЛ

здравей! още ли се продаеа Монополито ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си