- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте съвет
В Събота ще се пътува към Пловдив.. С влак или с автобус?
Дават го голям сняг.. Страх ме е от закъсвания.. Да не си изкарам Новата година във влака или автобуса?Кое е по-надеждно в такива обстановки?
автобус много ясно.....не само, че е зима, а и говорим за бдж
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Октомври месец като беше натрупало сняг сефте по Балкана, не можеше да се премине от южна в северна и обратното.Бяха блокирани 2 дена влаковете.А по Нова година кой ще тръгне да чисти пътища..???
ВЛАК! какво му пречи снега
6б3З10
С БДЖ до сега проблеми не е имало.Гледах графика - яко разреден. Преди имаше 4 влака на ден Търново-Пловдив.Сега има само 2......
Автобусите също закъсват.. Уфффффф не знам.Казвайте,че да знам кво да се прави.
за да не го мислиш и по новините казаха..пътувайте петък (утре)
6б3З10
Няма как.За Събота е решено.![]()
добре прекрасната ми. слагай зимната шапчица да не ти е студено
6б3З10
да , с влак е 11 лв. , с автобус 13 лв.
....
не е критерий тва
Live or Die...Make Your Choice
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
със частен самолет ... ще ти дам моя![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
абе я не ми давайте такива картинки
_)_
Давай с автобус, по-сигурно е![]()
Ценовите разлики влак-автобус почти изчезнаха след стачката. Което ти е в по-удобен час...
Respect my authoritah
последния път като се возих във влак беше студено, а в автобусите е топло, но пък във влак не може да ви удари сранично кола, която да ви обърне и да ви изреже главите, бих предпочел автобуса, по има тръпка като закъса и трябва да се убивате един - друг, за да не умрете от глад
n00bs
Вярно, че новите мотриси не са за авантюристично настроените пътници, но пък във старите влакове не е рядкост да се сбиеш с плъх, опитващ се да ти изгризе обувката.
Respect my authoritah
звучи ми като романите на Джоан Роулинг
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Във влаковете винаги е сауна, а и можеш да се разхождаш и да идеш до тоалетна ...