.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

СПЕШНОООО !!

Моля ви препоръчайте ми някакъв хубав шампоан против пърхот, който наистина действа, без Низорал пробвах го и нямаше ефект от него :X Мерси предварително !

Виждам че никой не пише но реших да ти помогна.Знам че е налудничаво но:купуваш си от аптеката таблетки нистатин и ги стриваш слагаш ги в шампоана и се къпеш.След три пъти ще има резултат.

niki1996 Мерси много, аа някой шампоан можеш ли да ми предложиш ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Низорал принципно предписват,но той не е за всеки тъип кожа за съжаление. Питай дерматолог или в аптеката.
    maDamn

Ами мерси granger, утре ще попитам в аптеката, и все пак ако някой е използвал някой др шампоан (освен Низорал) против пърхот и е доволен нека се изкаже по темата

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Зависи от какъв пърхот имаш - може да е мазен, може и да е сух, които се лупи на корички. Аз имах от първия, и просто сменях шампоана (пък и водата, в Швеция е хубава, тук пък не толкова, бях и на море това лято, и от солената вода, и се оправих) но брат ми имаше от втория и постоянно го поливах с топла вода, с два жълтъка вътре. Поливам го, после се изплаква, и така няколко пъти и почти се махна. Поразрови се в интернет, или пък питай в някоя аптека..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от niki1996 Виж мнението
    Виждам че никой не пише но реших да ти помогна.Знам че е налудничаво но:купуваш си от аптеката таблетки нистатин и ги стриваш слагаш ги в шампоана и се къпеш.След три пъти ще има резултат.
    Забранено е предписването на лекарства по лекарско предписание! При следваща издънка получаваш 1 месец!

inlovebabyy, сигурна ли си, че е точно пърхот?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

DisappointedDreamer ,той и моя е от първия .. kalpazanka ,да сигурна съм

Град
    пространството на Дисе
    Дерматолог видя ли те? Дифузно ли е засегнат скалпа?

И си редактирай заглавието, че ми избоде очите.
    Последно редактирано от kalpazanka : 12-30-2011 на 07:14

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на katericArofl
    Аз знам една така да се каже бабина рецепта- сода и кисело мляко.
    2 лъжички кисело мляко и 1 сода или колкото решиш. Млякото е само разтворител а содата е скраб.. и търкаш на суха коса хубаво в корените и отмиваш. Пробвай, нищо не губиш, а мисля, че ще има ефект!

Калпазанке, направо ми заключвай темата направих така както ме и посъветваха по-горе отидох до аптеката и там ми препоръчаха някакъв шампоан "Selsun Blue" ще го изпробвам и дано вече има ефект : ) katericArofl мерси много, че сподели рецептата и ако този шампоан, който съм си взела не подейства ще изпробвам и нея ))))))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Selsin Blue е ужасен. И аз го пробвах обаче не помогна.

Ами те и доста хора хвалят Низорала пък аз от него никъв ефект не видях ..

Vichi Dercos против пърхут. Има сух и мазен скалп. Много е добър.

Град
    пространството на Дисе
    Заключвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си