.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy СПЕШНО ми трябват отговорите ви.......

Значи.. понеже майка ми замина за Англия и в момента не е вкъщи, сама съм с дядо ми, и с моя искахме да прекараме нова година в тях, но нашите знаят, че вместо в тях , ще ходя на пижамено парти в братовчедка ми, и се вързаха на т'ва нещо. Но майка ми НАРЕДИ дядо ми да ме заведе до братовчедка ми и той да види как влизам в тях, планът беше да влезем във входа с братовчедка ми, дядо ми да си тръгне, аз излизам от входа и осъществявам остатъка от плана за вечерта, обаче се случи така,че братовчедка ми преживява много труден момент точно тая вечер и няма да може да ми помогне, а никое друго момиче не може точно на нова година да прави няк'ви такива неща, спешно ми трябват идеите ви, и не искам да слушам ,че т'ва било глупаво, или нещо от сорта..
    Благодаря на прочелите и отзовалите се!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вариант 1: Влизаш сама във входа и се надяваш дядо ти да не дойде с теб до апартамента. След, което си изпълняваш "плана".
    Вариант 2: Казваш истината и се надяваш на разбиране, въпреки детинските ти лъжи.
    Вариант 3: Измисляш някаква заплетена история, за това как плановете ви са се развалили и сте се принудили да преместите партито на друг адрес. Уговаряш приятелка да помогне, като дядо ти те остави у тях, след което ти пак си изпълняваш замисленото и отиваш у гаджето.

Имай предвид, че всяка лъжа води след себе си друга.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря, знам, че е голяма каша и изобщо не е правилно това, което ще направя,
    ама.. к'во да направя, няма да го пропусна тоя шанс за идеалната нова година, пък
    к'вото ще да става. Мерси пак.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Целия форум разбра за проблема ти. Не може ли да направиш една тема, а не 10?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Eдна тема стига.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си