- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО ми трябват отговорите ви.......
Значи.. понеже майка ми замина за Англия и в момента не е вкъщи, сама съм с дядо ми, и с моя искахме да прекараме нова година в тях, но нашите знаят, че вместо в тях , ще ходя на пижамено парти в братовчедка ми, и се вързаха на т'ва нещо. Но майка ми НАРЕДИ дядо ми да ме заведе до братовчедка ми и той да види как влизам в тях, планът беше да влезем във входа с братовчедка ми, дядо ми да си тръгне, аз излизам от входа и осъществявам остатъка от плана за вечерта, обаче се случи така,че братовчедка ми преживява много труден момент точно тая вечер и няма да може да ми помогне, а никое друго момиче не може точно на нова година да прави няк'ви такива неща, спешно ми трябват идеите ви, и не искам да слушам ,че т'ва било глупаво, или нещо от сорта..
Благодаря на прочелите и отзовалите се!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Вариант 1: Влизаш сама във входа и се надяваш дядо ти да не дойде с теб до апартамента. След, което си изпълняваш "плана".
Вариант 2: Казваш истината и се надяваш на разбиране, въпреки детинските ти лъжи.
Вариант 3: Измисляш някаква заплетена история, за това как плановете ви са се развалили и сте се принудили да преместите партито на друг адрес. Уговаряш приятелка да помогне, като дядо ти те остави у тях, след което ти пак си изпълняваш замисленото и отиваш у гаджето.
Имай предвид, че всяка лъжа води след себе си друга.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря, знам, че е голяма каша и изобщо не е правилно това, което ще направя,
ама.. к'во да направя, няма да го пропусна тоя шанс за идеалната нова година, пък
к'вото ще да става. Мерси пак.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Целия форум разбра за проблема ти. Не може ли да направиш една тема, а не 10?
Eдна тема стига.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire