.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен
    Здравей , момиче първо искам да се успокоиш ! Виж мила след толкова дълга връзка няма как да го забравиш !! Аз имах едно момче което още обичам ние сме разделени по същата причина като вашата ! Още много го обичам мисля всяка вечер за него и го сънувам направих така като теб събрах се с едно друго момче за да го забравя , а то по лошо стана все повече го обичам с всеки ден ! Та мисълта ми се извикай го някъде да се разходите където и на 2ма ви ви е приятно не се притеснявай кажи му какво изпитваш НЕ трупай в себе си ще ти олекне , а той ако те е обичал много ще се върне (нали знаеш поговорката - пусни го на свобода , а ако те обича ще се върне ) та виж какво ще стане ако нищо не стане приятели и здраве да е ще го преодолееш .. та както ти каза , че като е казал , че има друга ти е станало ужасно кофтито .. аз като разбрах , че бившия ми приятел харесва не 1 а 2 момичета просто седнах и ми стана още по зле .,. а после се изнервих и казах майната му на любовта ДА хубаво е да имаш някого до теб , но стига да е подходящия .. , та мила моля те поговори с него виж какво ще стане .. ако не здраве да е живота продължава ! БОГ прави изпитания за нас човеците за да ни нарани ида знаем какво е за да можем в живота да знаем какво ни чака и да предприемаме съответните мерки нали така ? хайде успокой се пусни си музичка или някое забавно филмче и легни малко и помисли хайде дано съм помогнала

Мега фен Аватара на draid
    Абе неприятна е ситуацията, и аз в момента съм в процес на преодоляване на доста дълга връзка и хич не е лесно. Тъкмо си мислиш, че си се отърсил и на другият ден пак същата работа. Моя съвет е щом го обичаш да направиш всичко възможно да си го върнеш, дори и да не стане, поне ще знаеш че си опитала всичко. Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си