- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема само за млади мъже: Пичове, ще се жените ли? Как мислите да го направите?
еми хващаш си нещо по - глуповато , готово да те слуша , но за утехата и разбирането.. търси от друга![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
като се замисля, имам чувството, че повечето мъже са такива, както самия ти се описваш
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Красиви и верни няма, когато някоя е красива и цял живот я засипват с комплименти, в един момент ще се надуе и ще се прое*е с всеки
А ако и аз съм красив? Тогава ще я задоволявам достатъчно. Познавам жени на възраст, чийто мъже ги удоволетворяват напълно, както сексуално, така и емоционално, и които също работят като мъже за доброто на семейството си.
Но в крайна сметка в изневярата не виждам нещо кой знае колко фатално, когато е инцидентно. Човешкият живот не е чак толкова дълъг, че да има време и желание човек да изневеярва системно на жена си или на мъжа си. Веднъж, два пъти - е допустимо да се случи на всеки. Проблемът е, ако стане системно. Тогава означава, че двойката незабавно трябва да се раздели и всеки по своя път!
Последно редактирано от D1esel : 12-29-2011 на 21:20
EinGutesKind - не е задължително
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не знам дали е искал само едно, ама със сигурност има средства да гледа поне още едно ... ама по едно време като го бяха съкратили, не можеше да спи от притеснение как ще ни издържа с мама ...
Значи баща ти си е направил сметка, че има вероятност да го съкратят, че времената са трудни като цяло, и че с едно дете ще му е по-спокойно. А като е по-спокоен ще може и да се устрои отново, без тревоги. Дето се вика, с едно дете може да не ядеш ти и пак ще го изхраниш. Лично аз си мечтая за 2 деца. Нито едно по-малко, нито едно повече.Но ако преценя, че може да се появи период в живота ми, в който ще ми е трудно да се справя с цели две деца, тогава дори и в момента да имам възможност, не бих рискувал да имам второ дете.
Според мен от нашето поколение, основно повечето хора ще имат по 1 дете. А тези, които имат по 2 ще са равни на брой с тези, които няма да имат никакви деца. Разбира се, изключвам някои особени етноси, за които обаче съм сигурен, че ще се очовечат и те. Селяндурите, които си пилеят семето и не знаят колко деца имат дори, тях ги изключвам.
Последно редактирано от D1esel : 12-29-2011 на 21:29
Не си е бил направил сметка, щото бях на 14-15 тогаваобикаляше като луд, беше готов да се хване на квото и да е ... ако нас с мама ни нямаше, щеше да си кара и там с някви мизерни помощи
Искаш да кажеш, че баща ти е направил грешка, че те е направил?Наско едно дете заслужава да има всеки човек, защото винаги има начин да го отгледаш и дори да го направиш човек, разбери го.
Притеснявал се е, защото няма как човек да не се притеснява, когато е без работа. И да не издържаш никого освен себе си, дори при условие, че живееш при вашите и можеш да разчиташ на тях, ако остане без работа човек, е кофти. Проблемът е, когато имаш 2 алчни гърла и злобна жена.
Макар, че има свестни хора, които и с две деца се справят някак и успяват да ги направят хора, колкото и да им е трудно. И дори, учудващо за мен, живеят спокойно.
Огромна грешка е направил, даама все пак той е от онова поколение дето трябва да направиш задължително поколение, както е задължително да дишаш за да живееш
само мрънкам, искам пари, имам претенции.....
A човекът може да го е искал, не мислиш ли? Онези времена, за които говориш са били преди 1960 година. Има много неженени 40-50-60-70 годишни хора. Не е задължително било да се ожениш от морална гледна точка. Единствено бабите от квартала може да са одумвали хората.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Искал е силно казано, просто така е ТРЯБВАЛОи сега като му кажа че аз няма да се женя, почва да се хили все едно виц му разказвам
![]()
Само ако подозираше баща ти какъв си, щеше да е взел вече мерки и да те е направил нормален мъж.Нямам предвид сексуалната ти ориентация ни най-малко. Имам предвид лиготията ти и алчността ти.
И все пак продължавам тайно да си мисля, че не си такова ла*но, за каквото се представяш тук.![]()
За алчността и егоизма ми с мама са много притеснени, оная вечер си бяха легнали и ги слушах, викаха че на старини 1 филия хляб нямало съм да им дамама какво да се прави, те са ме направили такъв
![]()
D1esel , D1esel.. Като видях,че пишеш,че си сериозен човек на 20 години разбрах,че това е поредната ебавка![]()
Първо. Не мисля да се женя никога и това съм го решил твърдо.Не смятам, че един подпис в общината ще тежи повече от едно бебе в кошарата.
Второ. Много ме притеснява проблема, че всичко ми омръзва прекалено бързо. Винаги съм бил така, имам мерак за нещо и след като му се накефя ми омръзва и ми става отегчително(тук не говоря конкретно за жените, а като цяло какъв човек съм)
Трето. Изпитвам ужас като гледам жените в днешно време кви курви са станали(и в буквален и в преносен смисъл). Притеснението ми е, че вече много трудно се намират жени, които могат да отдадат цялото внимание, което е нужно в отглеждането на едно дете и първите стъпки в изграждането му като характер и възпитание и същевременно с това да бъдат опора в семейството.Не казвам, че искам да ми слугува но според мен е нормално да поддържа дома в изряден вид и от време на време да мирише на домашно сготвено като се прибереш.
Притеснява ме това, че повечето жени гледат да се хванат на работа макар и за 200 лв само и само за да отбият номера, че правят нещо за да загърбят семейните си задължения.
Четвърто. Ще ми се да намеря жена , която да се интересува от мен. Не само да ме пита кво ще правим днеска, а когато ме види, че съм изнервен за нещо да поговори с мен , да знае как да ме успокои и тн. Общо взето жена, с която да общуваме пълноценно и да бъдем опора един за друг.
Има и други работи , но не ми се задълбава повече
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...