.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Първо. Не мисля да се женя никога и това съм го решил твърдо.Не смятам, че един подпис в общината ще тежи повече от едно бебе в кошарата.

Второ. Много ме притеснява проблема, че всичко ми омръзва прекалено бързо. Винаги съм бил така, имам мерак за нещо и след като му се накефя ми омръзва и ми става отегчително(тук не говоря конкретно за жените, а като цяло какъв човек съм)

Трето. Изпитвам ужас като гледам жените в днешно време кви курви са станали(и в буквален и в преносен смисъл). Притеснението ми е, че вече много трудно се намират жени, които могат да отдадат цялото внимание, което е нужно в отглеждането на едно дете и първите стъпки в изграждането му като характер и възпитание и същевременно с това да бъдат опора в семейството.Не казвам, че искам да ми слугува но според мен е нормално да поддържа дома в изряден вид и от време на време да мирише на домашно сготвено като се прибереш.
    Притеснява ме това, че повечето жени гледат да се хванат на работа макар и за 200 лв само и само за да отбият номера, че правят нещо за да загърбят семейните си задължения.

Четвърто. Ще ми се да намеря жена , която да се интересува от мен. Не само да ме пита кво ще правим днеска, а когато ме види, че съм изнервен за нещо да поговори с мен , да знае как да ме успокои и тн. Общо взето жена, с която да общуваме пълноценно и да бъдем опора един за друг.

Има и други работи , но не ми се задълбава повече
    Не се притеснявай, дишай дълбоко няма да намериш такава женичка, каквато искаш, освен ако не идеш в някое забутано село и си хванеш първата задръстенячка

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Един разговор от одеве с мама

Аз: чичо Максим женен ли е
    Тя: не, стар ерген е, и ти ли искаш така, да не мислиш че е хубаво
    Аз: ми хубаво е, не се съобразява с никой, вие с тати какво сте спечелили като сте се оженили
    Тя: спечелихме теб, радваме ти се, на теб и на успехите ти
    Аз: какви успехи, да избутам някви оценки в училище и сега в университета, нищо друго не съм направил

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    четох само първата страница, според мен е добре да имаш жена, деца, направо семейство, но, има едно голямо Но, трудно се намира такава която да можеш ти да търпиш и тя да търпи теб, винаги ще имате и лоши моменти и те няма да са малко, не си мислете, че е лесно да намерите жена която да бъде с вас през целия ви живот, доста е трудно, и ако все пак не намерите, можете да си извършите дълга и поне да си имате 1-2 деца, защото не знаете като остареете, как ще гледате своите приятели които вече ще имат внуци, а вие няма да имате и жена нито деца, нито внуци, за това най-важното според мен е да имаш деца, също много важно е и да имаш жена до себе си, но хайде и без жени се живее, ама важното е да имате деца, да им се радвате, и съответно и внуци по-нататък, може да се каже, че това е най-важното нещо в живота ви
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    четох само първата страница, според мен е добре да имаш жена, деца, направо семейство, но, има едно голямо Но, трудно се намира такава която да можеш ти да търпиш и тя да търпи теб, винаги ще имате и лоши моменти и те няма да са малко, не си мислете, че е лесно да намерите жена която да бъде с вас през целия ви живот, доста е трудно, и ако все пак не намерите, можете да си извършите дълга и поне да си имате 1-2 деца, защото не знаете като остареете, как ще гледате своите приятели които вече ще имат внуци, а вие няма да имате и жена нито деца, нито внуци, за това най-важното според мен е да имаш деца, също много важно е и да имаш жена до себе си, но хайде и без жени се живее, ама важното е да имате деца, да им се радвате, и съответно и внуци по-нататък, може да се каже, че това е най-важното нещо в живота ви
    Е така е. Аз ако можеш да си имам деца без да се налага да имам жена...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    йейейаслк;йфа;ускгасгф асфхтбршфбдбв адбф
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си