.
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Threaded View

Мега фен Аватара на D1esel

Lightbulb Тема само за млади мъже: Пичове, ще се жените ли? Как мислите да го направите?

В последно време си мисля разни сериозни неща за живота, все пак съм вече на 20. Та мислейки си се опасявам как ще си намеря жена, с която да създам семейство. Аз самият имам особен характер. Обичам да командвам, да си правя нещата по план затова ми трябва жена, която е послушна. Не съм някакъв фанатичен командир, но когато съм проверил всичко и съм убеден, че нещо е както аз казвам, държа да стане така, както аз съм решил. В същото време обаче не съм чак толкова силен като човек и се нуждая и от жена, която в същото време е и силна и стабилна личност. Сложно, нали?

Имам и друг проблем. Който също е свързан със същото нещо. Винаги когато си харесам някаква жена, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ, я харесвам и желая много, но ако направи нещо, дори и дребно, което да ме подразни или възмути, коренно си променям мнението за нея и вече не ми е симпатична и следователно чувствата ми изстиват.

Напоследък се опасявам, че може би никога няма да се оженя, поради тая причина и тръпки ме побиват. А да си променя характера не мога. Опитвал съм се, но не се получава. От малък съм такъв- властолюбив и чувствителен в същото време.

И нещо друго, което не е чак такъв проблем за мен, но въпреки това пак ме гложди. Не съм имал връзка с жена никога, защото не мога да търпя да се съобразявам с някого, или по друг начин казано, поради посочената по-горе причина. Не съм правил истински секс никога. "Спал" съм с 2 момичета. Първата ми прави орален секс, а с другата правих и "истински" секс, но всичко продължи около 10 секунди.

Иначе момичетата ме харесват, поне от това не се оплаквам.

Вие замисляте ли се за това? Някакъв съвет можете ли да ми дадете какво да правя? Просто осъзнавам, че имам проблем с жените, който не е чак толкова грандиозно сериозен, защото съм сигурен, че много мъже, сигурно над 20-30 % имат същия проблем с характера си. Но от друга осъзнавам, че това си проблем при всички положения, който може да ми попречи да имам сериозна връзка с жена. А аз дори не само сериозна връзка, а абсолютно никаква връзка не съм имал.

ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА, ПИЧОВЕ!
    Последно редактирано от D1esel : 12-29-2011 на 20:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си