Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
Първо. Не мисля да се женя никога и това съм го решил твърдо.Не смятам, че един подпис в общината ще тежи повече от едно бебе в кошарата.

Второ. Много ме притеснява проблема, че всичко ми омръзва прекалено бързо. Винаги съм бил така, имам мерак за нещо и след като му се накефя ми омръзва и ми става отегчително(тук не говоря конкретно за жените, а като цяло какъв човек съм)

Трето. Изпитвам ужас като гледам жените в днешно време кви курви са станали(и в буквален и в преносен смисъл). Притеснението ми е, че вече много трудно се намират жени, които могат да отдадат цялото внимание, което е нужно в отглеждането на едно дете и първите стъпки в изграждането му като характер и възпитание и същевременно с това да бъдат опора в семейството.Не казвам, че искам да ми слугува но според мен е нормално да поддържа дома в изряден вид и от време на време да мирише на домашно сготвено като се прибереш.
Притеснява ме това, че повечето жени гледат да се хванат на работа макар и за 200 лв само и само за да отбият номера, че правят нещо за да загърбят семейните си задължения.

Четвърто. Ще ми се да намеря жена , която да се интересува от мен. Не само да ме пита кво ще правим днеска, а когато ме види, че съм изнервен за нещо да поговори с мен , да знае как да ме успокои и тн. Общо взето жена, с която да общуваме пълноценно и да бъдем опора един за друг.

Има и други работи , но не ми се задълбава повече
Не се притеснявай, дишай дълбоко няма да намериш такава женичка, каквато искаш, освен ако не идеш в някое забутано село и си хванеш първата задръстенячка